radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

WE ARE BUILT FOR THIS

HENRIK MELIN, SKOGSARBEIDER

 

Henrik Melin er tredje generasjons skogsarbeider. Han er vant til hardt arbeid, lange avstander, røfft terreng og tøffe værforhold. En god maskinpark er avgjørende for å kunne gjøre jobben, og her har Outlander 6x6 PRO en sentral rolle. Arbeidsforholdene kan være utfordrende, så Henrik trenger en ATV han kan stole på. Outlander 6x6 PRO takler all slags vær og føre, slik at arbeidet går lettere og Henrik kan nyte livet – og jobben – utdendørs.

 

 

 

FRANK JOHNSEN, KVEGBONDE

 

Frank Johnsen er kvegbonde, og som alle andre kvegbønder kan skrive under på, er det ikke verdens letteste jobb. Det er hardt arbeid og lange dager i all slags vær. Frank må sjekke kyrene flere ganger om dagen, noe som betyr at det er viktig å kunne bevege seg raskt. Med Traxter PRO kan han tilbakelegge lange distanser på kort tid, og utføre alle nødvendige oppgaver mer effektivt.

 

 

 

 

NORODD TORBERGSEN, SAUEBONDE

 

Ikke én dag er den samme på en gård. Såing, høsting, klippe gress, jobbe i fjøsen – det er alltid nok å gjøre. Derfor trenger Norodd en ATV som hjelper ham med å utføre alle slags jobber. Den må være så allsidig som han er, og det er derfor han har en Outlander PRO.

 

 

 

 

TILBEHØR

 

Bli enda mer effektiv, rask og allsidig med vårt store utvalg av nyttig tilbehør.
Det er spesielt konstruert for å fungere sømløst med kjøretøyet ditt og for å takle alle tunge oppgaver.

 

 

 

 

OUTLANDER PRO+

TRAXTER

OUTLANDER 6x6