radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

CAN-AM OMDEFINERER BRANSJEN

Can-Am tilbyr et av de bredeste sortimentene
av EU-godkjente side-ved-side-kjøretøyer i bransjen.
Fra skogsstier til vidder og fra fritid til jobb – Can-Am
har kjøretøyet for deg.

Prisene starter på kr 129 900.

HVORFOR VELGE CAN-AM SSV?

 

Leter du etter et arbeidsverktøy til deg selv eller et universalkjøretøy for hele familien? Enten du velger Can-Am Traxter eller Maverick Trail, har du et kjøretøy som oppfyller de mest allsidige behovene. Can-Am side-by-side-kjøretøyer er pålitelige og enkle å bruke.

GØY Å KJØRE,
BEKYMRINGSFRITT Å EIE

 

  • Drevet av en pålitelig og kraftig Rotax motor med 2 års garanti
  • Vegregistrert som traktor med maksimal hastighet inntil 60 km/t (eller over 60 km/t hvis den er utstyrt med ABS)
  • Ved å nedklassifisere til 40 km/t kan Can-Am kjøres med traktorførerkort (16 år)
  • Rimelig forsikring
  • Bredt og profesjonelt forhandler- og servicenettverk

 

HVORFOR MAVERICK TRAIL?

Maverick Trail er en perfekt kombinasjon av rekreasjon og praktisk nytte. Med Maverick Trail kan du ta med tilhenger eller bruke brøyteskjær, men den kan også brukes til et lengre eventyr på skogsstiene. Som et allsidig kjøretøy gir Maverick Trail bruksglede for hele familien, også for tenåringene*. Robust understell, firehjulsdrift og pålitelig Rotax-motor gir sikker og komfortabel kjøring for hele familien. Og den uimotståelige Can-Am-designen gjør den til det mest populære kjøretøyet i nabolaget.

HVORFOR TRAXTER?

Can-Am Traxter er solid, praktisk og smart. Hvis du trenger et skikkelig kjøretøy til den tøffeste jobben, som er komfortabel og praktisk, er Traxter det riktige valget for deg. Can-Am Traxter tre-seter er vegregistrert som traktor og er din pålitelige ledsager når du skal frakte eller dra tung last, rydde gårdsplassen for snø eller bare forflytte deg enkelt fra punkt A til B. Og når Traxter ikke brukes til nytteformål, kan den gi masse glede og moro til hele familien.