radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Traxter PRO HD8 / HD10 T

TØFF, SMART OG KAPABEL

Farger
  •  
  •  

Da vi konstruerte Can-Am Traxter gjorde vi ingen kompromisser. Vi gjorden den tøff, smart og kapabel for å kunne leve opp til det du forventer av den. Prøvekjør den så vil du forstå.
Fra

kr 178 900
Be om pris
motor

HD8 / HD10

drift

PRO-TORQ GIRSYSTEM

4wd

VISCO-LOK AUTOMATISK FRAMHJULSDIFFERENSIAL OG LÅST BAKRE DIFFERENSIAL

oppbevaring

KAPASITET OPPVEVARING 54,2 LITER

HEAVY-DUTY ROTAX V-TWIN MOTOR

Traxter PRO-pakken kan leveres med to motorvalg. Den 72-hk Rotax HD10 V-Twin er spesielt innstilt for seriøst arbeid, men tilbyr også 61 lb-ft dreiemoment og toppmoment ved lavere omdreininger for optimal levering for rekreasjonsbruk. Den arbeidsfokuserte Rotax HD8 V-Twin leverer 50 hk og 50 lb-ft dreiemoment for tøffe oppgaver.

 

SERVOSTYRING

PRESISE
KJØREEGENSKAPER

Servostyringen (DPS) gjør kjøreturen enda mer komfortabel og dessuten reduseres kickback til styringen. Mengden servoassistanse varierer med kjøretøyets hastighet og styringsassistansen justeres til et komfortabelt nivå.

4-MODUS ANTISPINNSYSTEM

BEDRE KONTROLL

Visco-Lok QE † framhjulsdfferensial kombinert med den låsbare bakre differensialen tilbyr et 4-modus antispinnsystem med flere valgmuligheter for varierende terreng eller oppgaver. Føreren, via en separat forover/bakover-bryter, kan velge mellom en 2x4 åpen bakre differensial for krappe svinger og beskyttelse av underlaget, en 2x4 låsbar bakre differensial for bedre 2WD-traksjon, og 4x4 åpen bakre differensial for bedre manøvreringseenskaper i ulendt terreng og en 4x4 låst bakre differensial for maksimal traksjon. Den bakre differensialen er gir-på-gir til girkassen for bedre respons, lite vedlikehold, bedre effektivitet og færre komponenter.

27” MAXXIS† CORONADO DEKK PÅ 14” ALUMINIUMSFELGER

LETTE DEKK OG FELGER

14" aluminium hjul med 27" Maxxis Coronado -dekk.

ÅPENT DASHBORD MED AVTAGBAR VERKTØYBOKS OG OPPBEVARING

FLEKSIBEL OPPBEVARING

Utformingen med åpent dashbord har en praktisk vanntett 6,3 l verktøyboks som kan fjernes, en nyhet i bransjen, og som gjør det mulig å ha med seg verktøy og saker og ting på en ryddig måte. I tillegg finnes 23 l oppbevaringsplass under dashbordet med en lukket lomme, perfekt for oppbevaring av små, viktige gjenstander. Totalt sett finnes 39,5 l oppbevaringsplass på Traxter. 

FLERFUNKSJONELT LASTEPLAN MED SOLID BAKLUKE

FLEKSIBELT LASTEPLAN

Det allsidige lasteplanet har 390 kg kapasitet og vippes enkelt. Strategiske egenskaper inkluderer utsparinger til beholdere, integrerte forankringer i sideveggene og flere festepunkter. For optimal utnyttelse av det store lasteplanet, kan det deles opp ved hjelp av integrerte utsparinger. Lasteplanet har mulighet for både 1x3 og finérdelere og kan utstyres med lasteplanforlengere for tilpasning av planets totale dimensjoner. Den solide bakluken tåler robust bruk og kan brukes som sete under lunchpausen (maks. vekt: 113 kg)

PARKERINGSBREMS

HOLD LINJEN

Visse oppgaver krever fleksibiliteten til en kraftig parkeringsbrems for Traxter og det arbeidet den kan gjøre, derfor gjorde vi det til standardutstyr på alle modellene.

2-ÅRS GARANTI

STERK AVSLUTNING

Vi forsvarer Traxters hardarbeidende egenskaper med en full 2-års fabrikkgranti.

Spesifikasjoner

H

HØYDE

(193 cm)

HØYDE

(193 cm)

L

LENGDE

(305 cm)

LENGDE

(305 cm)

B

BREDDE

(157.5 cm)

BREDDE

(157.5 cm)

WB

HJULAVSTAND

(211.5 cm)

HJULAVSTAND

(211.5 cm)

BK

BAKKEKLARING

(28 cm)

BAKKEKLARING

(28 cm)

H HØYDE : (193 cm)
L LENGDE : (305 cm)
B BREDDE : (157.5 cm)
WB HJULAVSTAND : (211.5 cm)
BK BAKKEKLARING : (28 cm)
motor

HD8 / HD10

drift

PRO-TORQ GIRSYSTEM

4wd

VISCO-LOK AUTOMATISK FRAMHJULSDIFFERENSIAL OG LÅST BAKRE DIFFERENSIAL

Farge GREEN HYPER SILVER

ACCESSORIES

Get More Out Of Every Ride. Find the ideal accessoiries for your vehicle!

PBSSV-MY16-SK715002423_03

Headache Rack

Protects passengers and cab components from cargo load.

PBSSV-MY16-SK715002421_02

Bed Wall Extender

Foldable top panels come off in seconds.

715003055

Body Side Protectors

Reliable cargo box protection, integrated brush and low-lying branch deflector.

MANY MORE ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

HVORFOR VELGE CAN-AM TILBEHØR?

Kvalitet og perfekt integrering. Tilbehør som passer, sitter godt, ser bra ut og varer lenge, og som er det eneste som kan forvandle en hvilken som helst Can-Am til din Can-Am. Gled deg over mange måter å kombinere og tilpasse.