radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Traxter Base HD8 T

ROBUST, VELEGNET, SMART

Farger
  •  

Du utfordret oss, og vi leverte den mest robuste, velegnede og smarte Can-Am noensinne. Den vil utmerke seg i alle de oppgavene du gir den, og på en suveren måte som alle legger merke til. Traxter trekker opp og fjerner hindringene.
Fra

kr 158 900
Be om pris
motor

HD8

veltebur

VELTEBUR MED PROFILERING

4wd

LÅSBAR DIFFERENSIAL BAK OG VISCO-LOK DIFFERENSIAL* FORAN

sete

VERSA-PRO BENKESETE LØSNING

50 hk

ROBUSTE ROTAX-MOTORER

Bli kjent med din nye målestokk og få jobben gjort; den arbeidsvillige Rotax HD8 V-Twin. Den leverer 50 hk og 68 Nm dreiemoment for krevende oppgaver. Traxter er nå den skarpeste kniven i skuffen.

Den stiveste Can-Am-rammen

KREFTER KLARE TIL INNSATS

HD8 og HD10 Traxter har slepekapasitet helt i toppsjiktet med 1134 kg slepekapasitet og 680 kg nyttelast og utfører de vanskeligste oppgavene med betryggende letthet.

Holdbar PRO-TORQ CVT girkasse og valgbar 4WD.

4WD SOM VARER HELE VEIEN

Sett deg inn og start arbeidet: PRO-TORQ transmisjon med hurtig respons (QRS), revidert ventilasjon og elektronisk beltebeskyttelse sørger for varige ytelser. Valgbar Turf Mode / 2WD / 4WD med Visco-Lok† selvlåsende frontdifferensial lar deg arbeide med full effekt i all slags terreng. Tradisjonell P / R / N / H / Extra-Low* skiftemønster for enkel bruk. Standard på HD8-modellene

TTA-HD BAKHJULSOPPHENG

Traxter heavy-duty Torsional Trailing A-arms (TTA/HD) ble spesielt utformet for nytte- og fritidsbruk, med 25,4 cm fjæringsvei som ivaretar smidige kjøreegenskaper, uansett terreng. Dens arkitektur leverer optimal komfort og kjørbarhet under alle forhold, takket være fravær av camber.

VERSA-PRO BENKESETE

PICKUP-INSPIRERT SETE

VERSA-PRO benkesete er bygget som et 40/20/40-delt benkesete, inspirert av moderne pickups. Det er komfortabel plass til tre voksne og "profilerte" hjørner som gjør det enklere å komme seg inn og ut, i tillegg til et solid vinyldeksel med god sliteevne. Passasjersetene, komplette med integrerte kroker på undersiden, kan også vippes opp for å skape bedre oppbevaringsplass. Can-Am-designerne har også tilføyd en sammenfellbar midtkonsoll og armlene med to koppholdere for bedre plass i førerhuset.

ÅPENT DASHBORD MED AVTAGBAR VERKTØYBOKS OG OPPBEVARING

FLEKSIBEL OPPBEVARING

Utformingen med åpent dashbord har en praktisk vanntett 6,3 l verktøyboks som kan fjernes, en nyhet i bransjen, og som gjør det mulig å ha med seg verktøy og saker og ting på en ryddig måte. I tillegg finnes 23 l oppbevaringsplass under dashbordet med en lukket lomme, perfekt for oppbevaring av små, viktige gjenstander. Totalt sett finnes 39,5 l oppbevaringsplass på Traxter. 

FLERFUNKSJONELT LASTEPLAN MED SOLID BAKLUKE

FLEKSIBELT LASTEPLAN

Det allsidige lasteplanet har 390 kg kapasitet og vippes enkelt. Strategiske egenskaper inkluderer utsparinger til beholdere, integrerte forankringer i sideveggene og flere festepunkter. For optimal utnyttelse av det store lasteplanet, kan det deles opp ved hjelp av integrerte utsparinger. Lasteplanet har mulighet for både 1x3 og finérdelere og kan utstyres med lasteplanforlengere for tilpasning av planets totale dimensjoner. Den solide bakluken tåler robust bruk og kan brukes som sete under lunchpausen (maks. vekt: 113 kg)

PROFILERT BUR

KLARGJORT FOR FØRERHUS

Det solide stålburet er designet sammen med Can-Am førerhus og originalt tilbehør for å sikre optimal montering, finish og sømløs integrasjon. For å gjøre det enklest mulig å komme seg ut og inn, samt ivareta optimal sikt, ble burets frontseksjon flyttet forover.

Parkeringsbrems

HOLD LINJEN

Visse oppgaver krever fleksibiliteten til en kraftig parkeringsbrems for Traxter og det arbeidet den kan gjøre, derfor gjorde vi det til standardutstyr på alle modellene.

En garanti som holder deg dekket.

EN FREMTID SAMMEN

Når du legger alt sammen, betyr 2-års garanti at den er rimeligere å eie, enklere vedlikehold, mindre nedetid og mer tid bak rattet. Traxter har en utforming som det er enkelt å utføre service på, og bruker solide Rotax-motorer av følgende grunn: de kan håndtere de lange trekkene.

Mindre støy, vibrasjon og hardhet

HA DET KOMFORTABELT

Å kjøre og arbeide med din side-by-side skal ikke være en kjedelig rutine—derfor er Traxter bygget som det mest smidige kjøretøyet på alle måter. Med bedre isolering, tykkere brannmur, ny eksos og CVT-deksler lar Traxter oppgavene snakke for seg selv.

Spesifikasjoner

H

HØYDE

(193 cm)

HØYDE

(193 cm)

L

LENGDE

(305 cm)

LENGDE

(305 cm)

B

BREDDE

(157.5 cm)

BREDDE

(157.5 cm)

WB

HJULAVSTAND

(211.5 cm)

HJULAVSTAND

(211.5 cm)

BK

BAKKEKLARING

(28 cm)

BAKKEKLARING

(28 cm)

H HØYDE : (193 cm)
L LENGDE : (305 cm)
B BREDDE : (157.5 cm)
WB HJULAVSTAND : (211.5 cm)
BK BAKKEKLARING : (28 cm)
motor

HD8

veltebur

VELTEBUR MED PROFILERING

4wd

LÅSBAR DIFFERENSIAL BAK OG VISCO-LOK DIFFERENSIAL* FORAN

Farge GREEN

HVORFOR VELGE CAN-AM TILBEHØR?

Kvalitet og perfekt integrering. Tilbehør som passer, sitter godt, ser bra ut og varer lenge, og som er det eneste som kan forvandle en hvilken som helst Can-Am til din Can-Am. Gled deg over mange måter å kombinere og tilpasse.