radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick X rs Turbo R - IKKE REGISTRERBAR

LEVENDE LEGENDE

Farger
  •  

Gå langt utover forventningene med den 72-tommers store Maverick X rs Turbo R. Den er klar for FOX 2.5 Podium Piggyback dempere med QS3 kompresjonsstyring, 172 hestekrefter og Smart-Lok teknologi.
Fra

kr 294 900
Be om pris
ytelse

172 HK

armering

1/4-DØRER HELT TAK KRAFTIG FULL HMV BESKYTTELSESPLATE 4-PUNKTSSELER

front-locker

MED SMART-LOK™ TEKNOLOGI**

kontroll

FULLT JUSTERBARE FOX 2.5 PODIUM RC2 STØTDEMPERE MED BYPASS

72” BREDDE FOR MAKSIMAL YTELSE

STØRRE SPILLEROM

Dette er hva som skjer når våre ingeniører og racingførere trenger kraftigere innpakning: Den 72-tommers brede Maverick X mr Turbo R med den racing-vinnende TTX fjæringsgeometrien bringer med seg kraftige støtdempere og tilsvarende hjul og dekk for komplett kontroll. Har du behov for å virkelig teste stabiliteten, så er dette kjøretøyet for deg.

BRANSJELEDENDE 172 HK ROTAX® ACE-MOTOR MED TURBOLADER OG INTERCOOLER

YTELSE SOM BEGEISTRER

Møt side-by-side-motorenes konge, den presisjonskonstruerte, bransjeledende tresylindrede Rotax ACE-motoren. Den gir deg 172 hestekrefter ved 7 250 o/min og 124 pund-fot moment ved 6 500 o/min og brennhet hastighet, uansett terreng. Si det til vennene dine: 0-96 km/t på bare 4,4 sekunder*.
*Basert på BRPs interne tester.

EN REVOLUSJON I TERRENGEGENSKAPER

FORDELEN MED SMART-LOK

Can-Ams eksklusive Smart-Lok™* teknologi for å erobre det tøffeste terrenget. En fullt låsbar on-the-fly framhjulsdifferensial med elektronisk styrte automatiske moduser, eller med et enkelt trykk på en knapp med forhåndsinnstilte, smarte kalibreringer for din type kjøring. Ved bruk av flere innsatsfaktorer, vil Smart Mode øyeblikkelig låses med rett belastning på rett tidspunkt. Aldri tidligere har førere opplevd maksimalt grep med vedvarende manøvreringsevne i lav hastighet. Dette sørger for optimal plassering og trygghetsfølelse som gjør at Maverick X rs kan slippes tidligere enn noen gang.

*Smart-Lok ble utviklet sammen med TEAM Industries, en markedsleder innen drivverk-industrien

AVANSERT LUFTSTRØMDYNAMIKK

VIND SOM MERKES

Med inntak og eksosrør tilpasset for å gi maksimal kraft, effektivitet og følsomt gasspådrag, vil Can-Am Maverick aldri lide under manglende ytelse. Tre overdimensjonerte, utenforliggende innløp mater motoren og CVT med ren luft og holder temperaturene nede, med en sportslyddempereksos bak som lar Rotax ACE-motoren brøle som den vil.

EKSTREMT EFFEKTIVT OG LETT UNDERSTELL

SMART INNKAPSLING

Maverick har et svært lett og stivt understell av toppmoderne to-fase 980 stål. Og så? Regn med 53 % bedre torsjonsstivhet og likevel 20 % lettere enn nærmeste konkurrent.

QRS-X-GIRKASSE

INGEN AVBRUDD I MOMENT

En kompakt og høytytende QRS-X CVT er kalibrert for å fungere sammen med turboen slik at forsinkelser i praksis elimineres, uten giring eller avbrudd i momentet som kunne holde deg tilbake. Det store drivverket – et langt, bredt og tykt belte – er vår mest robuste 3-rullers reimskivedesign til dato.

TTX-FJÆRING MED BRANSJENS LENGSTE FJÆRINGSVEI

OPPHENGT I FRAMTIDEN

BRPs fireledds TTX-fjæring med opp til 50,8 cm fjæringsvei har den samme bakoverrettede armen som en luksustruck og tre ledd dedikerte til kontroll av camber for å gi optimal geometri til enhver tid, også når hjulet har sitt største utslag. Resultatet? Uovertruffen kraftoverføring til hjulene, nesten ingen støtpåvirkning på styringen, presis rattrespons og mer trygghet i høyere hastigheter.

ERGO-LOK FØRERHUS MED FIREVEIS JUSTERBARE SETER

FØREREN I FOKUS

Alt er på riktig plass, fra den sportsbil-lignende midtstilte gass- og bremsepedalene til det racinginspirerte ratt med flat bunn som kan vippes opp eller ned 25 °. Setene som kan justeres fire veier – 5 cm i høyden og 15 cm fram-bak, enkelheten ved montering av tilbehør samt integrert kabling – gjør at den virkelig kan tilpasses eieren sin.

LAVE SETER, DRISTIG UTTRYKK

PERFEKT HOLDNING

Den lave seteplasseringen er utformet for å omfavne både fører og passasjer slik de føler seg en del av alle kjøretøyets bevegelser, uten å gå på akkord med bakkeklaringen. Den høye og dominante holdningen forsterkes med formstøpte racerbilinspirerte seter i ett stykke, med ideell støtte, vektfordeling og 4-veis justering.

TYPISK CAN-AM DNA MED NESTE GENERASJONS DESIGN

KONTROLLERT VILLSKAP

Maverick X rs-modellens intensitet kommer fra en blanding av ytelsesdrevet mekanisk og strukturell konstruksjon, de lett gjenkjennelige LED-lysene og det avanserte førerhuset. Her har designerne valgt helte-farger for toppmodellen Maverick X rs.

14” BEADLOCKFELGER I ALUMINIUM MED 30” MAXXIS BIGHORN† 2.0 DEKK

FELGER OG DEKK UNDER KONTROLL

Rull friskt videre med 14” beadlockfelger i aluminium og 30” Maxxis Bighorn† 2.0 6-lags dekk. Bygget for å tåle krevende terreng, de kraftig knastene og en ikke-styrende dekkmønster gir bedre og mer presis kjørekomfort.

FULLT JUSTERBARE FOX† 3.0 PODIUM RC2† FJERNRESERVOARSTØTDEMPERE MED BYPASS

AVANSERT FJÆRING

Maverick X rs er utstyrt med fullt justerbare FOX 2.5 Podium RC2 PHG piggyback-støtdempere med bypass med to-hastighets kompresjons- og returjusteringsprettjustering (foran), og klassens ledende FOX 3.0 Podium RC2 HPG fjernreservoarstøtdempere med bypass og to-hastighets kompresjons- og retursprettjustering (bak) for ekstremt presis ytelse.

KVARTDØRER, HELT TAK, KRAFTIG FULL HMV BESKYTTELSESPLATE OG 4-PUNKTSSELER FRA FABRIKKEN

SKIKKELIG PANSRING

For ekstra beskyttelse på vår best utstyrte side-om-side-modell noensinne, har Maverick X rs 4-punktsele, helt tak og en kraftig full HMV (høy molekylvekt) beskyttelsesplate finpusset for å overvinne ujevnt terreng.

Spesifikasjoner

H

HØYDE

(170,2 cm)

HØYDE

(170,2 cm)

L

LENGDE

(335,3 cm)

LENGDE

(335,3 cm)

B

BREDDE

(182,9 cm)

BREDDE

(182,9 cm)

HJ

HJULAVSTAND

(259,1 cm)

HJULAVSTAND

(259,1 cm)

B

BAKKEKLARING

(38,1 cm)

BAKKEKLARING

(38,1 cm)

H HØYDE : (170,2 cm)
L LENGDE : (335,3 cm)
B BREDDE : (182,9 cm)
HJ HJULAVSTAND : (259,1 cm)
B BAKKEKLARING : (38,1 cm)
ytelse

172 HK

armering

1/4-DØRER HELT TAK KRAFTIG FULL HMV BESKYTTELSESPLATE 4-PUNKTSSELER

front-locker

MED SMART-LOK™ TEKNOLOGI**

Farge GOLD, CAN-AM RED & HYPER SILVER
LAST NED DATABLAD

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715004161

LONESTAR RACING
FRONT BUMPER

Made of 1.5" diameter anti-corrosion coating for added protection vehicle-front protection in extreme conditions.

715004162

LONESTAR RACING
REAR BUMPER

Sleek styling enhances the vehicle's race-inspired look while allowing personnalization.

715003439

LINQ PIVOTING RACK

Gas-cylinder pivot action, locks in the raised position.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

HVORFOR VELGE CAN-AM TILBEHØR?

Kvalitet og perfekt integrering. Tilbehør som passer, sitter godt, ser bra ut og varer lenge, og som er det eneste som kan forvandle en hvilken som helst Can-Am til din Can-Am. Gled deg over mange måter å kombinere og tilpasse.