radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick X rs Turbo R - IKKE REGISTRERBAR

LEVENDE LEGENDE

Farger
  •  

Gå langt utover forventningene med den 72-tommers store Maverick X rs Turbo R. Den er klar for FOX 2.5 Podium Piggyback dempere med QS3 kompresjonsstyring, 172 hestekrefter og Smart-Lok teknologi.
Fra

kr 297 900
Be om pris
ytelse

195 hk / 185 Nm

armering

1/4-DØRER HELT TAK KRAFTIG FULL HMV BESKYTTELSESPLATE 4-PUNKTSSELER

front-locker

MED SMART-LOK™ TEKNOLOGI**

kontroll

FULLT JUSTERBARE FOX 2.5 PODIUM RC2 STØTDEMPERE MED BYPASS

72” bredde for maksimal ytelse

STØRRE SPILLEROM

Dette er hva som skjer når våre ingeniører og racingførere trenger kraftigere innpakning: Den 72-tommers brede Maverick X rs Turbo RR med den racing-vinnende TTX fjæringsgeometrien bringer med seg kraftige støtdempere og tilsvarende hjul og dekk for komplett kontroll. Har du behov for å virkelig teste stabiliteten, så er dette kjøretøyet for deg.

Gjenstander du ser i speilet er lengre unna enn de synes i speilet

BLI KJENT MED RR

Vinnere stopper aldri å utvikle seg, og dette er årsaken til at de mest avanserte side-by-side-motorene er bedre enn noensinne. 195 hk Turbo RR er revidert med større holdbarhet og økte krefter, nye stempler, større turbolader, høyere kjølekapasitet og er nå klar for å bli kjent med høyrefoten din.

En revolusjon i terrengegenskaper

FORDELEN MED SMART-LOK

Can-Ams eksklusive Smart-Lok™* teknologi for å erobre det tøffeste terrenget. En fullt låsbar on-the-fly framhjulsdifferensial med elektronisk styrte automatiske moduser, eller med et enkelt trykk på en knapp med forhåndsinnstilte, smarte kalibreringer for din type kjøring. Ved bruk av flere innsatsfaktorer, vil Smart Mode øyeblikkelig låses med rett belastning på rett tidspunkt. Aldri tidligere har førere opplevd maksimalt grep med vedvarende manøvreringsevne i lav hastighet. Dette sørger for optimal plassering og trygghetsfølelse som gjør at Maverick X rs kan slippes tidligere enn noen gang.

*Smart-Lok ble utviklet sammen med TEAM Industries, en markedsleder innen drivverk-industrien

Avansert luftstrømdynamikk

MED VINDEN

Nye motorforbedringer fra bunnen av inkluderer økt kjølekapasitet, mer solide stempler, ny intercooler og en mindre restriktiv luftboks. Som betyr? Pålitelighet skal være det siste du tenker på når du bruker Maverick til alt det den er i stand til.

Ekstremt effektivt og lett understell

SMART INNKAPSLING

Maverick har et svært lett og stivt understell av toppmoderne to-fase 980 stål. Og så? Regn med 53 % bedre torsjonsstivhet og likevel 20 % lettere enn nærmeste konkurrent.

QRS-X-girkasse

INGEN AVBRUDD I MOMENT

En kompakt og høytytende QRS-X CVT er kalibrert for å fungere sammen med turboen slik at forsinkelser i praksis elimineres, uten giring eller avbrudd i momentet som kunne holde deg tilbake. Det store drivverket – et langt, bredt og tykt belte – er vår mest robuste 3-rullers reimskivedesign til dato.

Trophy Truck-inspirert fjæring med bransjeledende fjæringsvei

KRAFTEN I UTSTYRET

BRPs fireledds TTX-fjæring med opp til 24 tommers fjæringsvei har den samme bakoverrettede armen som en luksustruck og tre ledd dedikerte til kontroll av camber for å gi optimal geometri til enhver tid, også når hjulet har sitt største utslag. Resultatet? Uovertruffen kraftoverføring til hjulene, nesten ingen støtpåvirkning på styringen, presis rattrespons og mer trygghet i høyere hastigheter.

7,6” bredt digitalt multifunksjonsdisplay

FØREREN I FOKUS

Når du befinner deg midt i en perfekt kjøretur, og du vet at du kan kikke ned og raskt se hva som foregår. Det nye 7-6” brede digitale displayet er opplyst og lesbart under alle forhold, med informasjon om kjøretøyet og kontroller lett tilgjengelig. Dette betyr også et nytt tastatur for enkelt valg av modus. All befinner seg komfortabelt i ditt Ergo-Lok† førerhus med fireveis justerbare seter.

Lave seter, dristig uttrykk

PERFEKT HOLDNING

Den lave seteplasseringen er utformet for å omfavne både fører og passasjer slik de føler seg en del av alle kjøretøyets bevegelser, uten å gå på akkord med bakkeklaringen. Den høye og dominante holdningen forsterkes med formstøpte racerbilinspirerte seter i ett stykke, med ideell støtte, vektfordeling og 4-veis justering.

Typisk Can-Am DNA med neste generasjon opplevelse

STANS OG LA DEM STIRRE

Intensiteten ved Maverick er resultatet av en blanding av ytelsesdrevet mekanisk og strukturell design. Her er listen: Med nye stempler, ny intercooler, større Rotax turbolader og mindre restriktiv luftboks har ikke bare de turboladede Maverick-modellene bedre ytelser, men også bedre kjøling og enestående pålitelighet under ekstreme kjøreforhold. Det betyr også X-pakke-fordeler og Can-Am-signature LED-lys

14” beadlockfelger i aluminium med 30” Maxxis Bighorn† 2.0 dekk

ROBUSTE FELGER OG DEKK

Full kontroll med 14-tommers beadlock-felger i støpt aluminium og 30-tommers Maxxis Bighorn 2.0 dekk. Bygget for å tåle krevende terreng, de kraftig knastene og et ikke-styrende dekkmønster gir bedre og mer presis kjørekomfort. 

FOX† 3.0 PODIUM RC2† fjernreservoir med bypass, to-hastighets kompresjon og retur-justeringer

DER HVOR DET TELLER

Maverick X rs Turbo RR er utstyrt med fullt justerbare FOX† 2.5 Podium RC2 † piggyback støtdempere med bypass og to-hastighets kompresjon og returjusteringer (foran), og klasseledende FOX† 3.0 Podium RC2† fjernreservoir med bypass, to-hastighets kompresjon og returjusteringer.

Kvarte dører, helt tak, kraftig komplett HMW beskyttelsesplate og 4-punkts seler med skulderputer

SKIKKELIG UTSTYRT

For ekstra beskyttelse har X3 MAX X rs Turbo RR 4-punkts seler med skulderputer, heldekkende tak og kraftig (HMW - High Molecular Weight) beskyttelsesplate som egner seg godt i krevende terreng.

Spesifikasjoner

H

HØYDE

(170,2 cm)

HØYDE

(170,2 cm)

L

LENGDE

(335,3 cm)

LENGDE

(335,3 cm)

B

BREDDE

(182,9 cm)

BREDDE

(182,9 cm)

HJ

HJULAVSTAND

(259,1 cm)

HJULAVSTAND

(259,1 cm)

B

BAKKEKLARING

(38,1 cm)

BAKKEKLARING

(38,1 cm)

H HØYDE : (170,2 cm)
L LENGDE : (335,3 cm)
B BREDDE : (182,9 cm)
HJ HJULAVSTAND : (259,1 cm)
B BAKKEKLARING : (38,1 cm)

armering

1/4-DØRER HELT TAK KRAFTIG FULL HMV BESKYTTELSESPLATE 4-PUNKTSSELER

front-locker

MED SMART-LOK™ TEKNOLOGI**

Farge HYPER SILVER, INTENSE BLUE & MANTA GREEN

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715004161

LONESTAR RACING
FRONT BUMPER

Made of 1.5" diameter anti-corrosion coating for added protection vehicle-front protection in extreme conditions.

715004162

LONESTAR RACING
REAR BUMPER

Sleek styling enhances the vehicle's race-inspired look while allowing personnalization.

715003439

LINQ PIVOTING RACK

Gas-cylinder pivot action, locks in the raised position.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

HVORFOR VELGE CAN-AM TILBEHØR?

Kvalitet og perfekt integrering. Tilbehør som passer, sitter godt, ser bra ut og varer lenge, og som er det eneste som kan forvandle en hvilken som helst Can-Am til din Can-Am. Gled deg over mange måter å kombinere og tilpasse.