radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick X rc Turbo R - IKKE REGISTRERBAR

KLATREMESTEREN

Farger
  •  

Finn ut hva du er laget av og overvinn den siste biten: Maverick™ X rc Turbo R er den ultimate SSV for å komme seg over hindringer og parkere rivalene nederst i bakken.
Fra

kr 324 900
Be om pris
motor

TURBO R

front-locker

SMART-LOK™* TEKNOLOGI

felger og dekk

30 TOMMER MAXXIS DEKK PÅ 14-TOMMERS BEADLOCK-FELGER I STØPT ALUMINIUM

beskyttelse

HELDEKKENDE HMW BESKYTTELSESPLATER, UHMW ROCK SLIDERS, HALVDØRER, ALUMINIUMSTAK, BESKYTTELSESRAMME OG INNTREKKBAR 4-PUNKTS SELE.

72” BREDDE FOR MAKSIMAL YTELSE

STØRRE SPILLEROM

Hvor langt er ingeniørene våre villig til gå? Den 72-tommers brede X rc Turbo R med racing-vinnende fjæringsgeometri og kraftige felger og dekk som er valgt for komplett kontroll. Har du behov for å virkelig teste stabiliteten, så er dette kjøretøyet for deg.

BRANSJELEDENDE 172 HK ROTAX® ACE-MOTOR MED TURBOLADER OG INTERCOOLER

DYRISK

Møt kongen av SSV motorer, den presisjonskonstruerte, bransjeledende tresylindrede Rotax ACE-motoren. Dens 172 hestekrefter* ved 7 250 o/min og 124 pund-fot moment ved 6 500 o/min leverer lynende hastighet, uansett terreng. Si det til vennene dine: 0-96 km/t på bare 4,4 sekunder*.

*Basert på BRPs interne tester.

LÅSBAR FRAMHJULSDIFFERENSIAL

SMART-LOK TEKNOLOGI

Can-Ams eksklusive Smart-Lok™* teknologi for å erobre det tøffeste terrenget. En fullt låsbar on-the-fly framhjulsdifferensial med elektronisk styrte automatiske moduser, eller med et enkelt trykk på en knapp med forhåndsinnstilte, smarte kalibreringer for din type kjøring. Ved bruk av flere innsatsfaktorer, vil Smart Mode øyeblikkelig låses med rett belastning på rett tidspunkt. Aldri tidligere har førere opplevd maksimalt grep med vedvarende manøvreringsevne i lav hastighet.

*Smart-Lok ble utviklet sammen med TEAM Industries, en markedsleder innen drivverk-industrien

AVANSERT LUFTSTRØMDYNAMIKK

VIND SOM VIRKER

Med inntak og eksos spesialtilpasset for maks. ytelser og effektivitet og god respons på gassen, vil Can-Am Maverick aldri mangle krefter. Tre store luftinntak leverer ren luft til motoren og CVT og holder temperaturene nede, og det sportslige eksosrøret bak lar Rotax ACE-motoren brøle.

EKSTREMT EFFEKTIVT OG LETT UNDERSTELL

SMART INNKAPSLING

Maverick har et svært lett og stiv chassis som er laget av avansert Dual-Phase 980 stål. Og så? Regn med 53 % bedre torsjonsstivhet og likevel 20 % lettere enn nærmeste konkurrent.

QRS-X-GIRKASSE

SLIPP DEN LØS

En kompakt og høytytende QRS-X CVT er kalibrert for å fungere sammen med turboen slik at forsinkelser i praksis elimineres, uten giring eller avbrudd i momentet som kunne holde deg tilbake. Det store drivverket – et langt, bredt og tykt belte – er vår mest robuste 3-rullers reimskivedesign til dato.

TTX-FJÆRING MED BRANSJENS LENGSTE FJÆRINGSVEI OG BUEDE NEDRE ARMER

KRAFTEN I UTSTYRET

BRPs fireledds TTX-fjæring med opp til 24 tommers fjæringsvei har den samme bakoverrettede armen som en luksustruck og tre ledd dedikerte til kontroll av camber for å gi optimal geometri til enhver tid, også når hjulet har sitt største utslag. Resultatet? Uovertruffen kraftoverføring til hjulene, nesten ingen støtpåvirkning på styringen, presis rattrespons og mer trygghet i høyere hastigheter.

ERGO-LOK† COCKPIT MED FIREVEIS JUSTERBARE SETER

FØREREN I FOKUS

Du vil finne at alt er på rett plass, fra oppgraderte pedaler som ivaretar bedre fotkontroll i krevende terreng, og et flatbunnet ratt som vippes opp eller ned 25° for presis styring. Seter med fireveis-justering, 2 tommer i høyden og 6 tommer forover/bakover, muligheten for tilpasninger og integrert ledningsnett gjør at den enkelt kan tilpasses sin eier.

RACING-INSPIRERT BESKYTTELSE

MED DEG HELE VEIEN

Inntrekkbar 4-punkts sele, standard. Halve dører og aluminiumstak, standard. Slepeforankringer foran og bak og beskyttelsesramme foran er også standard, for den mest komplette beskyttelsen når du klatrer og utfordrer grensene.

TYPISK CAN-AM DNA MED NESTE GENERASJON DESIGN

KONTROLLERT VILLSKAP

Intensiteten ved Maverick er resultatet av en blanding av ytelsesdrevet mekanisk og strukturell design, de særpregede LED-lysene og den avanserte cockpiten. Her har designerne valgt en futuristisk klar blåfarge som hero-farge for Maverick X rc Turbo R.

REAKSJONSVILLIGE 30-TOMMERS MAXXIS LIBERTY DEKK

FOR TØFFE FORHOLD

Når vi ser de andre forbedringene på Maverick, er de nyeste 30-tommers Maxxis Liberty-dekkene på 14-tommers støpte beadlock aluminiumsfelger en mindre oppgradering, men det robuste mønsteret og konstruksjonen er nøkkelen til Mavericks enestående egenskaper på enda tøffere forhold enn noensinne.

FULLT JUSTERBARE FOX 2.5 PODIUM RC2 STØTDEMPERE MED BYPASS

GI DEN EN UTFORDRING

Maverick X rs er utstyrt med fullt justerbare FOX 2.5 Podium RC2 piggyback-støtdempere med bypass med to-hastighets kompresjons- og returjustering (foran), og klassens ledende FOX 3.0 Podium RC2 fjernreservoarstøtdempere med bypass og to-hastighets kompresjons- og returjustering (bak) for ekstremt presis ytelse.

BESKYTTELSESPLATER MED HØY MOLEKYLVEKT FOR MAKSIMAL BESKYTTELSE

TRIVES UNDER RØFFE FORHOLD

Fullpakket med heavy-duty beskyttelsesutstyr, fra HMW beskyttelse til UHMW rock-sliders, til HMW differensialbeskyttelse og HMW fjæringsbeskyttere - X rc Turbo R har overbygde HMW-deler der du trenger det mest.

KRAFTIG VINSJ

LØFT DEG SELV

En 2041-kilos vinsj med syntetisk rep på frontstøtfangeren gir X rc kraft nok til å trekke seg selv - og dine konkurrenter - ut av krevende terreng.

Spesifikasjoner

H

HØYDE

(170.2 cm)

HØYDE

(170.2 cm)

L

LENGDE

(337.8 cm)

LENGDE

(337.8 cm)

B

BREDDE

(182.9 cm)

BREDDE

(182.9 cm)

HJ

HJULAVSTAND

(259.1 cm)

HJULAVSTAND

(259.1 cm)

B

BAKKEKLARING

(38.1 cm)

BAKKEKLARING

(38.1 cm)

H HØYDE : (170.2 cm)
L LENGDE : (337.8 cm)
B BREDDE : (182.9 cm)
HJ HJULAVSTAND : (259.1 cm)
B BAKKEKLARING : (38.1 cm)
motor

TURBO R

front-locker

SMART-LOK™* TEKNOLOGI

felger og dekk

30 TOMMER MAXXIS DEKK PÅ 14-TOMMERS BEADLOCK-FELGER I STØPT ALUMINIUM

Farge CARBON BLACK & OCTANE BLUE

HVORFOR VELGE CA-NAM TILBEHØR?

Kvalitet og perfekt integrering. Tilbehør som passer, sitter godt, ser bra ut og varer lenge, og som er det eneste som kan forvandle en hvilken som helst Can-Am til din Can-Am. Gled deg over mange måter å kombinere og tilpasse.