radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick X rc Turbo R - IKKE REGISTRERBAR

KLATREMESTEREN

Farger
  •  

Finn ut hva du er laget av og overvinn den siste biten: Maverick™ X rc Turbo R er den ultimate SSV for å komme seg over hindringer og parkere rivalene nederst i bakken.
Fra

kr 331 900
Be om pris
motor

TURBO R / 195 hk / 185 Nm

front-locker

SMART-LOK™* TEKNOLOGI

felger og dekk

32” MAXXIS DEKK PÅ 14” BEADLOCK-FELGER I STØPT ALUMINIUM

beskyttelse

HELDEKKENDE HMWPE BESKYTTELSESPLATER, UHMW ROCK SLIDERS, HALVDØRER, ALUMINIUMSTAK, BESKYTTELSESRAMME OG INNTREKKBAR 4-PUNKTS SELE.

72” bredde for maksimal ytelse

STØRRE SPILLEROM

Hvor langt er ingeniørene våre villig til gå? Den 72-tommers X3 brede X rc Turbo RR med racing-vinnende fjæringsgeometri og kraftige felger og dekk som er valgt for komplett kontroll. Har du behov for å virkelig teste stabiliteten, så er dette kjøretøyet for deg.

Bransjeledende 195 hk Rotax® ACE-motor med turbolader og intercooler

BLI KJENT MED RR

Vinnere stopper aldri å utvikle seg, og dette er årsaken til at de mest avanserte side-by-side-motorene er bedre enn noensinne. 195 hk Turbo RR er revidert med større holdbarhet og økte krefter, nye stempler, større turbolader, høyere kjølekapasitet og er nå klar for å bli kjent med høyrefoten din.

Låsbar framhjulsdifferensial

Smart-Lok teknologi

Can-Ams eksklusive Smart-Lok™* teknologi for å erobre det tøffeste terrenget. En fullt låsbar on-the-fly framhjulsdifferensial med elektronisk styrte automatiske moduser, eller med et enkelt trykk på en knapp med forhåndsinnstilte, smarte kalibreringer for din type kjøring. Ved bruk av flere innsatsfaktorer, vil Smart Mode øyeblikkelig låses med rett belastning på rett tidspunkt. Aldri tidligere har førere opplevd maksimalt grep med vedvarende manøvreringsevne i lav hastighet.

*Smart-Lok ble utviklet sammen med TEAM Industries, en markedsleder innen drivverk-industrien

Avansert luftstrømdynamikk

VIND SOM VIRKER

Med inntak og eksos spesialtilpasset for maks. ytelser og effektivitet og god respons på gassen, vil Can-Am Maverick aldri mangle krefter. Tre store luftinntak leverer ren luft til motoren og CVT og holder temperaturene nede, og det sportslige eksosrøret bak lar Rotax ACE-motoren brøle.

Ekstremt effektivt og lett understell

SMART INNKAPSLING

Maverick har et svært lett og stiv chassis som er laget av avansert Dual-Phase 980 stål. Og så? Regn med 53 % bedre torsjonsstivhet og likevel 20 % lettere enn nærmeste konkurrent.

QRS-X-girkasse

SLIPP DEN LØS

En kompakt og høytytende QRS-X CVT er kalibrert for å fungere sammen med turboen slik at forsinkelser i praksis elimineres, uten giring eller avbrudd i momentet som kunne holde deg tilbake. Det store drivverket – et langt, bredt og tykt belte – er vår mest robuste 3-rullers reimskivedesign til dato.

TTX-fjæring med bransjens lengste fjæringsvei og buede nedre armer

KRAFTEN I UTSTYRET

BRPs fireledds TTX-fjæring med opp til 24 tommers fjæringsvei har den samme bakoverrettede armen som en luksustruck og tre ledd dedikerte til kontroll av camber for å gi optimal geometri til enhver tid, også når hjulet har sitt største utslag. Resultatet? Uovertruffen kraftoverføring til hjulene, nesten ingen støtpåvirkning på styringen, presis rattrespons og mer trygghet i høyere hastigheter.

Ergo-Lok† cockpit med fireveis justerbare seter

FØREREN I FOKUS

Du vil finne at alt er på rett plass, fra oppgraderte pedaler som ivaretar bedre fotkontroll i krevende terreng, og et flatbunnet ratt som vippes opp eller ned 25° for presis styring. Seter med fireveis-justering, 2 tommer i høyden og 6 tommer forover/bakover, muligheten for tilpasninger og integrert ledningsnett gjør at den enkelt kan tilpasses sin eier.

Racing-inspirert beskyttelse

MED DEG HELE VEIEN

Inntrekkbar 4-punkts sele, standard. Halve dører og aluminiumstak, standard. Slepeforankringer foran og bak og beskyttelsesramme foran er også standard, for den mest komplette beskyttelsen når du klatrer og utfordrer grensene.

Typisk Can-Am DNA med neste generasjons design

KONTROLLERT VILLSKAP

Intensiteten ved Maverick er resultatet av en blanding av ytelsesdrevet mekanisk og strukturell design. Her er listen: Med nye stempler, ny intercooler, større Rotax turbolader og mindre restriktiv luftboks har ikke bare de turboladede Maverick-modellene bedre ytelser, men også bedre kjøling og enestående pålitelighet under ekstreme kjøreforhold. Det betyr også X-pakke-fordeler og Can-Am-signature LED-lys

32” Maxxis Liberty dekk, 15” beadlock felger

ENESTÅENDE BAKKEKONTROLL

Sammen med andre forbedringer på Maverick, er 16” bakkeklaring takket være større 32” Maxxis Liberty dekk noe av det aller viktigste. Nye, robuste 15” beadlock-felger i støpt aluminium holder dekkene låst på plass så snart du er klar for å teste X3s egenskaper på svært krevende underlag.

Fullt justerbare FOX 2.5 Podium RC2 støtdempere med bypass

GI DEN EN UTFORDRING

Maverick X rs er utstyrt med fullt justerbare FOX 2.5 Podium RC2 piggyback-støtdempere med bypass med to-hastighets kompresjons- og returjustering (foran), og klassens ledende FOX 3.0 Podium RC2 fjernreservoarstøtdempere med bypass og to-hastighets kompresjons- og returjustering (bak) for ekstremt presis ytelse.

7,6” bredt digitalt multifunksjonsdisplay

FØREREN I FOKUS

Når du befinner deg midt i en perfekt kjøretur, og du vet at du kan kikke ned og raskt se hva som foregår. Det nye 7-6” brede digitale displayet er opplyst og lesbart under alle forhold, med informasjon om kjøretøyet og kontroller lett tilgjengelig. Dette betyr også et nytt tastatur for enkelt valg av modus. Alt befinner seg komfortabelt i ditt Ergo-Lok† førerhus med fireveis justerbare seter.

Kraftig vinsj

LØFT DEG SELV

En 2041-kilos vinsj med syntetisk rep på frontstøtfangeren gir X rc kraft nok til å trekke seg selv - og dine konkurrenter - ut av krevende terreng.

Spesifikasjoner

H

HØYDE

(174 cm)

HØYDE

(174 cm)

L

LENGDE

(341.6 cm)

LENGDE

(341.6 cm)

B

BREDDE

(184.9 cm)

BREDDE

(184.9 cm)

HJ

HJULAVSTAND

(259.1 cm)

HJULAVSTAND

(259.1 cm)

B

BAKKEKLARING

(38.1 cm)

BAKKEKLARING

(38.1 cm)

H HØYDE : (174 cm)
L LENGDE : (341.6 cm)
B BREDDE : (184.9 cm)
HJ HJULAVSTAND : (259.1 cm)
B BAKKEKLARING : (38.1 cm)
motor

TURBO R

front-locker

SMART-LOK™* TEKNOLOGI

Farge CARBON BLACK AND ORANGE

HVORFOR VELGE CAN-AM TILBEHØR?

Kvalitet og perfekt integrering. Tilbehør som passer, sitter godt, ser bra ut og varer lenge, og som er det eneste som kan forvandle en hvilken som helst Can-Am til din Can-Am. Gled deg over mange måter å kombinere og tilpasse.