radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick Sport DPS 1000R T

FÆRRE BEGRENSNINGER

Farger
  •  

Følelsene du søker igjen og igjen: uansett terreng leverer 95 hestekrefters Maverick Sport spenning i en 60-tommers pakke. Med ett års vedlikeholdsfri kjøring foran deg kan du oppleve friheten.
Fra

kr 227 900
Be om pris
motor

1000R

dimensjoner

60" (152 CM) BREDDE / 90.6" (230 CM) HJULAVSTAND

oppbevaring

KLASSELEDENDE 20 LITER

tilbehør

16 LINQ FESTEPUNKTER OG MER ENN 100 ULIKE TILBEHØRSDELER

HASTIGHET

La oss la tankene vandre nå som vi har fanget oppmerksomheten din: En spennende løype helt for deg selv. En 100 hestekrefters Rotax-motor bak ryggen din. Visco-Lok QE firehjulsdrift under bena dine. Du setter QRS CVT i Drive, vrir på rattet og...
Men før det skjer, vil denne Maverick Sport-videoen være det nest beste.

KARAKTERSTERK HOLDNING

Det er den Can-Am du forventer: Bygget for å utnytte hver eneste del av bredden og ledende innen manøvreringsegenskaper, stabilitet og balanse. Takket være dens lange hjulavstand og sportsinnstilte fjæring er Maverick Sport bedre utrustet enn du kunne forvente.

KREFTER SOM VARER

Med 100 hestekrefter og høyt dreiemoment vil den reaksjonsvillige Maverick Sport helt sikkert ikke la deg vente. Testet og utprøvd Rotax V-twin-teknologi har vært rundt huset, rundt løypa og rundt verden. Det er ingen overraskelse at dette er det naturlige valget av motor i en side-by-side som skal ta deg dit du ønsker å dra.

TID TIL RÅDIGHET

Det er enkelt: Vår dynamiske servostyring er spesielt laget for smale og raske steder hvor forutsigbar kontroll er avgjørende, og for å klatre i teknisk krevende terreng—og alt annet innimellom. Ved lav hastighet økes servoens ytelse for å redusere anstrengelsen med å styre, mens den i høyere hastigheter reduseres for å gi maksimal styringsfølelse. Sett med førerens øyne kan DPS redusere anstrengelsen, samtidig som den øker tryggheten.

DET HANDLER OM KJØRINGEN

Bratt klatring, rette strekninger og fantastisk utsikt som det er verdt å senke farten for; den trinnløse og høytytende Visco-Lok QE 4WD og QRS CVT på Maverick Sport sørger for at du alltid holder optimalt turtall under alle forhold. Med gir-på-gir-tilkoplingen til bakhjulsdifferensialen leverer systemet bedre respons og høyere effektivitet uten behov for vedlikehold.

SOM EN VISP

Can-Am-ingeniørene hadde ett mål da de kalibrerte Maverick Sport: Å lage en spennende side-by-side. Med 90,6-tommers hjulavstand, 14-tommers aluminiumsfelger og 28-tommers Maxxis Liberty dekk, har vi en 60-tommer som overskrider summen av alle målene.

SVING DEG RUNDT

Alle fire hjørner på Maverick Sport er utstyrt med doble A-armer og stabilisatorstag som støtter FOX 2.0 PODIUM-støtfangerne med 11,5 tommers fjæringsvei foran og 12 tommer bak. Bakkeklaring? 12 tommer.

FINN DIN PLASS

Med to sentrerte seter ble hele Ergo-Lok-cockpiten skapt med banebrytende plass for passasjeren, uten at det har gått på bekostning av mulighetene til å sno seg ned smale stier og gjennom tette løyper. For føreren er det et justerbart sete og ratt, for passasjeren ergonomisk plasserte fothvilere og gripehåndtak for å oppnå perfekt samhandling med kjøringen. For begge er det mer plass mellom dem enn i noen annen 60-tommers modell.

AKKURAT PASSE

Vi har tatt for oss det viktigste: Maverick Sport-modellene er komplette med en standard 650 W magneto for å håndtere ekstra elektronikk eller annet utstyr—og mer enn 100 tilbehørsartikler venter på dine eventyr. Virker perfekt, ser fantastisk ut, og ikke minst, med talløse muligheter for å tilpasse din Maverick Sport. Ønsker du enda flere ytelser? Offroad-deler fra Lonestar Racing lar deg justere opp et par hakk.

GJØR SEG BEMERKET

Uansett hvor øynene dine først faller—de spesielle frontlysene, den ergonomisk designede cockpiten eller den brede 60-tommers holdningen—utseendet på Maverick Sport er ikke bare et design. Det er videreutviklet, testet og perfeksjonert.

FIT FOR FIGHT

Fra sitt ROPS-godkjente lette stålbur, til integrert frontstøtfanger av stål og injiserte hele beskyttelsesplater, og til standard fabrikkmonterte halvdører, Maverick Sport er en komplett beskyttet pakke for dem som drar ut og søker opplevelser og eventyr.

STOL PÅ DET

Maverick Sport er konstruert for å være klar når du er klar. Rotax-motoren krever ingen innkjøring og kan kjøres uten vedlikehold i 1 år, eller opp til 3000 km. Og for dem som liker å gjøre ting selv, sørger enkel tilgang til de viktigste komponentene for at du kan gjøre det.

ET GJENNOMBRUDD PÅ SSV MARKEDET

EKSKLUSIV ABS INNOVASJON

ABS-teknologien som brukes på Can-Am-SSVene, opprettholder ikke bare stabilitet ved bremsing på glatte overflater, men gir konsistent og forutsigbar respons ved å hindre hjullåsing på alle underlag.

Spesifikasjoner

H

HØYDE

(180.6 cm)

HØYDE

(180.6 cm)

L

LENGDE

(302.2 cm)

LENGDE

(302.2 cm)

B

BREDDE

(152.4 cm)

BREDDE

(152.4 cm)

WB

HJULAVSTAND

(230.1 cm)

HJULAVSTAND

(230.1 cm)

BK

BAKKEKLARING

(30.5 cm)

BAKKEKLARING

(30.5 cm)

H HØYDE : (180.6 cm)
L LENGDE : (302.2 cm)
B BREDDE : (152.4 cm)
WB HJULAVSTAND : (230.1 cm)
BK BAKKEKLARING : (30.5 cm)
motor

1000R

dimensjoner

60" (152 CM) BREDDE / 90.6" (230 CM) HJULAVSTAND

oppbevaring

KLASSELEDENDE 20 LITER

Farge CAN-AM RED

HVORFOR VELGE CAN-AM TILBEHØR?

Kvalitet og perfekt integrering. Tilbehør som passer, sitter godt, ser bra ut og varer lenge, og som er det eneste som kan forvandle en hvilken som helst Can-Am til din Can-Am. Gled deg over mange måter å kombinere og tilpasse.