radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

CAN-AM

PREMIUM KVALITET

OG HØY VERDI

 

 

KVALITET DU KAN STOLE PÅ

 

Can-Am terrengkjøretøy er laget med kvalitet du kan stole på. De nyskapende metodene våre sikrer at produktene er robuste og bygget for å vare. Hvert eneste BRP-kjøretøy har blitt utviklet, testet og godkjent for å overgå alle standarder, for alle tenkelige typer terreng. Mange tiår med kompetanse og erfaring har gjort at vi kan skape uslåelige opplevelser under alle forhold.

PREMIUM FØRERMILJØ,
FINISH OG DESIGN

HØY VERDI

AVANSERT TEKNOLOGI

 

 

Vi er det ledende selskapet i bransjen. Derfor kan vi aldri bli stående på stedet hvil, og vi har fire forskjellige sentre dedikert til teknologiutvikling. Våre nyskapninger hjelper oss med å gå opp nye stier og nå større høyder, hver eneste dag. Vi fokuserer på design og utvikling av teknologier som er konsistent mer effektive, renere og mer miljøvennlige enn noen gang før.

 

 

 

FØRSTEKLASSES KJØREOPPLEVELSE

 

 

Vi har vært først ute med mange gjennombrudd i bransjen, men vi har ingen planer om å bremse nå. Vi har lidenskap for det vi gjør, og det viser seg i arbeidet vårt. Så har vi da også blitt anerkjent blant de aller beste i mange bransjekonkurranser.

 

 

 

 

LEDENDE YTELSE

 

 

Alt vi gjør er å gi våre kunder tidenes beste kjøreopplevelse. Våre høyteknologiske premium Rotax-motorer leverer mest kraft og dreiemoment i klassen, noe som gjør dem både pålitelige og effektive. Vi lover deg den behageligste kjøreturen du kan tenke deg – men den eneste måten du virkelig kan føle forskjellen på, er ved å prøvekjøre en Can-Am selv.

 

 

 

SPESIALTILPASSET PRESISJON 

 

 

Vi utvikler alle våre kjøretøy med føreren i fokus. De enkelte kjøretøyene er perfekt tilpasset ulike bruksområder og behov, med noen funksjoner spesielt utviklet for ulike førere og hvordan de bruker terrengkjøretøy. Fra arbeid til sport til rekreasjon – du finner en Can-Am som skapt for deg og dine behov.