radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

ORIGINALE BRP-DELER OG -VEDLIKEHOLDSPRODUKTER

Ingenting er viktigere enn kraften og ytelsen du opplever i løpet av en kjøretur. Derfor er det så viktig å velge riktige deler og produkter. Ingenting passer et BRP kjøretøy bedre enn originale BRP deler. Det samme kvalitetskravet gjelder for olje. XPS-serien er spesielt utviklet for å optimalisere høy ytelse, pålitelighet og levetiden for Can-Am kjøretøy – og oljene er bokstavelig talt utviklet sammen med rotaxmotorene. Når du velger originale BRP-produkter, velger du også å bevare verdien av kjøretøyet ditt – med produkter du alltid kan stole på.

XPS MOTOROLJER OG VEDLIKEHOLDSPRODUKTER

XPS er et komplett serie av oljer beregnet på høy ytelse, utviklet for å beskytte, forbedre og forlenge levetiden til BRP-kjøretøyet ditt. Hver oljetype har oppfylt de strengeste krav under utvikling, testing og godkjenning, for å tilfredsstille de høyeste nivåene – for en uslåelig opplevelse under alle forhold.