radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

CAN-AM

MODELLER OG

UNIKE PAKKER

 

 

CAN-AM ATV OG SSV

 

Vi har flyttet grenser gjennom gjørme og overvunnet hindringer i snø – i den grad at ingen kan ta igjen et kjøretøy fra Can-Am. Dagens modeller bygger på mer enn 75 år med nyskapning, og i dag kan vi tilby kjøretøy for alle bruksområder: Eventyr. Hardt arbeid. Adrenalin. Tung last. Ukjente veier. Vårt utvalg av terrengkjøretøy kjenner ingen grenser – dem er det opp til deg å definere.

 

 

 

 

CAN-AM PAKKER

 

Våre utstyrspakker har blitt nøye utformet slik at du kan velge den løsningen som passer best til dine behov og gir deg mest for pengene. Vårt utvalg av motorer, modeller og tilbehør gir deg all den ytelsen du forventer fra Can-Am – til de mest overkommelige prisene noensinne.

© 2018 Bombardier Recreational Products Inc (BRP). Alle rettigheter forbeholdt. ®, TM og BRP-logoen er registrerte varemerker for BRP eller tilknyttede selskaper. BRP forbeholder seg retten til når som helst å avslutte eller endre spesifikasjoner, pris, design, funksjoner, modeller eller utstyr uten å påta seg noen forpliktelse. Noen av modellene eller tilbehøret som er avbildet, er kanskje ikke tilgjengelige (eller godkjent for bruk) i ditt land. Spesifikasjonene for EF-godkjente enheter kan avvike noe fra spesifikasjonene som er nevnt her. Bilder og tekst her er ikke en del av noen kontrakt. Materialet i dette dokumentet kan inneholde tekniske eller typografiske feil. Bildene er tatt utenfor EU, i autoriserte land. Ta hensyn til miljøet, og kjør kun på autoriserte steder.