radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

CAN-AM
NØKKELFUNKSJONER OG -TEKNOLOGIER


 

DREVET AV ROTAX

Alle Can-Am terrengkjøretøy er utstyrt med Rotax-motorer med V-Twin- eller thee-sylindre. De leverer bransjeledende kraft og dreiemoment, noe som gjør dem både pålitelige og effektive. 

 

 

 

 

 

 

CAN-AM ATV OG SSV

– EGENSKAPER

Ta en nærmere titt på funksjonene og teknologiene som gjør våre terrengkjøretøy så effektive:

CVT
(Continuously Variable Transmission)

Hvert eneste Can-Am terrengkjøretøy leveres med CVT-teknologi for å gjøre dem lettkjørte, og for å levere kraftig dreiemoment hver gang det trengs.

 

 

 

 

 

 

 

FJÆRING

For å sikre perfekt håndtering av kjøretøyet har Can-Am har utviklet ulike typer fjæring for ulike bruksområder.

DPS
(Dynamic Power Steering)

 

Can-Ams DPS-funksjon (Dynamic Power Steering) assisterer føreren og kan tilpasse seg kjøretøyets hastighet. Velg mellom tre forskjellige moduser som matcher kjørestilen din.

 

 

 

DEMPERE

 

Dempere er nøkkelkomponenter som sikrer at kjøretøyet reagerer riktig, spesielt under ekstreme forhold. For å sikre at Can-Am skal tilby deg den beste sportopplevelsen, samarbeider vi med den verdensomspennende demper-eksperten FOX, som har de beste produktene for ATVer og SSVer beregnet på sport.

 

 

 

 

SSV

TEKNOLOGI

BTCS SYSTEM

ATV

TEKNOLOGI

ABS

 

 

 

 

 

MED FOKUS PÅ FØRER OG KJØREFORHOLD

Disse funksjonene er designet spesielt for å fokusere på deg som fører – og måten du bruker terrengkjøretøyet på.

MAX-PLATTFORM

 

Can-Am var den første produsenten som introduserte den utvidede akselbasen. Denne funksjonen gir komfort og sikkerhet for både passasjer og fører.

 

 

 

 

ERGONOMISK
FØRERMILJØ

 

Du bør alltid ha det komfortabelt, uansett hvordan du bruker kjøretøyet ditt. Can-Am er kjent nettop for komfort, som et resultat av dybdeanalyser av ergonomiske posisjoner under kjøring.

 

 

 

 

BANEBRYTENDE
DESIGN

 

Can-Am utfordrer alltid offroadbransjen med nytt design. Ikke bare ser kjøretøyene bra ut, de er også utviklet for å støtte opp under formålet til at de brukes.

 

 

 

 

PARTNERE

Can-Am har samarbeid med proffesjonelle partnere for å tilby mer verdi for Can-Am-eiere som ønsker å ha tilbehør som passer deres spesifikke behov