radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Off-road-ytelser for 2020 og senere

OPPLEV OFF-ROAD

En kraftfull arv for krevende kunder: fra den bransjeledende 195 hk Maverick, til den arbeidsglade Traxter og den helt oppgraderte Outlander ATV—du er det eneste som mangler i Can-Am-historien. 

DET ER MYE MER ENN BARE MASKINER I VERDENSKLASSE

DET VIKTIGSTE ER TUREN

Enten det er våre tallrike seire i Dakar-rallyene eller våre allsidige Rotax-motorer som varierer fra Heavy duty til høye ytelser; innovasjonen og og fremgangen hos Can-Am lar seg ikke stanse av noe. Været? Årstiden? Vanskelig terreng? En vanskelig jobb som skal utføres? Hvis du kan drømme om det, har vi nok allerede gjort det. Nå er det din tur.

DET ER HER CAN-AM KOMMER FRA

RØTTENE VÅRE STIKKER DYPT

Ved slutten av det forrige århundret tok den kanadiske oppfinneren Joseph-Armand Bombardier i bruk sine mekaniske ferdigheter og innovative natur for å skape 1937 B7-snøscooteren, patentert som verdens første kjøretøy med belter for kjøring på snø. Innen 2003 ble BRP Can-Am et selvstendig selskap med en visjon om å skape den offroad-opplevelsen du higer etter. Forbedringer i konstruksjon, anerkjente rekorder med suksess i racing og ytelsene fra våre velkjente Rotax-motorer betyr at det finnes en Can-Am som som passer deg og ditt liv.

GET TO KNOW OUR LINEUP