radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Et svært krevende 9000 km race gjennom Saudi Arabia.

DEN MEST STORSLÅTTE OFFROAD-TESTEN

Det handler ikke bare om delta i et racerløp, det handler mer om å overleve - og det er grunnen til at siden det første Dakar-rallyet i 1977 har kjørere og kjøretøy som takler denne utfordringen,øyeblikkelig fått legendestatus. Følg teamene våre og det som skjer i Dakar her.

Tittelforsvareren av Dakar-rally

CAN-AM MAVERICK

Helt fra 2017 har Maverick vunnet klasseseire takket være sin pålitelighet og holdbarhet. I 2019 befant 19 av de 20 beste førerne seg i en Maverick - og tilsammen kjøre de nesten 160.000 km offroad på 12 dager.

NYKOMMER I DAKAR

CASEY CURRIE - EPISODE 1

Hvordan oppsummerer du det største løpet i ditt liv? Å bli nr. 4 er ikke enkelt for en vinner som Casey Currie, men 2020 vil bli annerledes.

VEIEN TIL S.A.

CASEY CURRIE - EPISODE 2

For å delta i det flere-etappers Dakar Rally, må du kvalifisere deg ved å kjøre i andre flerdagers-rallyer

GJØR DET ELLER DØ

CASEY CURRIE - EPISODE 3

Racing i Saudi Arabia er ulikt alt annet Casey har gjort tidligere. Dette er de siste få dagene med frihet og forberedelser før hjelmen kommer på...

HVA ER DAKAR

En storslått offroad-utfordring

RALLY VS OFFOAD

Rally: ingen GPS, racing over flere dager

KLASSE OG KATEGORI

ATV-er, biler, SxS, motorsykler, lastebiler

UTV-KATEGORI

Det nye kjøretøyet man ønsker

THE ROADBOOK

Slik kan Dakar vinnes eller tapes

CO-FØRER

Den tøffeste jobben? Co-Fører

RALLYVILKÅR1

Vilkår: Bivouac–Liason–Spesial

RALLYVILKÅR 2

Vilkår: Fesh-Fesh – Parc-Fermé

FØLG VÅRE KJØRERE

REINALDO VARELA

GERARD FARRÉS

CASEY CURRIE

CHALECO LOPEZ

SERGEI KARIAKIN

Maverick-X3-X-rs-Turbo-RR-Triple-Black_3-4-front1

Det er en grunn til at den vinner

OM MAVERICK

For å bli best, må du slå de beste. Can-Am Maverick beviser hver eneste racingweekend at den er rask og pålitelig - og gjør seg bemerket. Her er årsaken:

Maverick-X3-X-rs-Turbo-RR-Triple-Black_3-4-front-acc-1

Spennende langt utenfor løypa

TILPASSER SEG ALT

Maverick er først og fremst for deg, entusiasten og eventyreren; og det er også tilbehøret vi tilbyr. Fabrikkbygget, riktig konstruert - og klar til å bevise det.