radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Outlander X xc 1000 T

BRØLET ER EKTE

Farger
  •  

Opplev på egen hånd hvorfor 2020 Outlander X xc yter som ingen andre: bredere og oppgradert fjæring med FOX Podium 1,5 RC2 støtdempere og et spennende 85 hk Rotax® hjerte.
Fra

kr 153 900
Be om pris
motor

1000

felger og dekk

26-tommers Terracross dekk og 14-tommers beadlock-felger i støpt aluminium.

servostyring

TRI-MODE DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)

Hver eneste Outlander er en ener med hestekrefter

FULL AV DREIEMOMENT

Bransjeledende 82 hk Rotax 1000 V-Twin motor. Outlander utnytter hele dreiemomentet med reaksjonsvillig gass og krefter i massevis. Ny elektronisk gasskontroll (iTC) med tre kjøremoduser gir deg en smidig og forutsigbar kjøreopplevelse. Rotax-motorene har sett hver eneste krok av verden—og det er ikke bare skryt.

TRI-MODE DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)

PRESISJONSKONSTRUERTE KJØREEGENSKAPER

Tri-Mode dynamisk servostyring (DPS) gir enkel styreassistanse til føreren, og tilpasser nivået til kjøretøyets hastighet. Ved lavere hastighet økes servoen for å redusere anstrengelsen med å styre, mens den i høyere hastigheter reduseres for å gi føreren maksimal følelse med styringen. Dessuten er det mulig å velge mellom tre posisjonermodier for å passe med hver førers preferanse.

Oppgradert fjæring foran og bak

FOR Å NÅ NYE TOPPER

Den mest betydelige Outlander-oppgraderingen hittil, det handler om å ta kjøringen enda lengre. Det starter med buede A-armer foran, stabilisatorstag og reviderte hjul med bredere stilling og tryggere manøvrering. Den uavhengige bakhjulsfjæringen eliminerer endringer i skrubbing og camber for enestående vertikal hjulkontroll—i motsetning til en sommerfuglbevegelse. Rotax ytelser med ledende grep og kraftoverføring.

FOX Podium 1.5 RC2 støtdempere

GJØR DEN KLAR

Disse støtdemperne leker ikke. FOX Podium 1.5 RC2 støtdempere er for føreren som ønsker alt: racingklar kompresjon med dobbelt hastighet, rebound, og justering av forhåndsbelastninger som frigjør årets Outlander X xc fjæringsoppsett. Hvis egenskaper som hastighetssensitiv demperkontroll og teflonbelagte sfæriske lagere ikke vekker din begeistring, så vet ikke vi hva som kan gjøre det.

NYE 14” (35,6 CM) BEADLOCKFELGER I ALUMINUM MED 26” (66 CM) ITP-DEKK

SPORTSFELGER OG -DEKK

En mekanisk festeanordning gjør det nesten umulig for dekkvulsten å løsne under kraftig akselerasjon eller svinger. De 26” (66 cm) 6-lags ITP Terracross-dekkene har et dekkmønster som er aggressivt nok til å håndtere ulendt terreng, men som samtidig gir god kjørekomfort.

Sikkerhet og kontroll

EKSKLUSIV ABS-INNOVASJON

ABS-teknologien i Can-Am ATV-er opprettholder ikke bare stabiliteten under bremsing på glatt underlag, men gir også en konsistent og forutsigbar reaksjon ved å hindre at hjulene låser seg i all slags terreng. Can-Am-modeller utstyrt med ABS kan ha en hastighet på mer enn 60 km/t.

Continuously Variable Transmission (CVT)

GRIPER OG KJØRER

Robust kontinuerlig variabel transmisjon (CVT)-teknologi gir deg trinnløs reaksjonsvillig giring på rett tidspunkt. Mer brukervennlig, du kan regne med at motorbremsen hjelper deg med å saktne farten når du kjører nedoverbakke.

Aluminiumsstyre med konisk profil og omsluttende håndbeskyttere

DER HVOR DET TELLER

Du er kledd og foretrekker å kjøre bak vindavvisere og en firkantet styrepute med utseende og beskyttelse som passer området: Fra start til mål.

BESKYTTELSESPLATER FORAN, PÅ MIDTEN, A-ARMER & FOTBRØNN

MYE KRAFT

Laget av kraftig 5052 H32 aluminium En nødvendighet for terrengkjøring.

Lakkerte overflater

SLITESTERK FINISH

Til og med finishen er gjennomtenkt: en holdbar lakkert overflate av høy kvalitet som gir Outlander utseendet og muligheten til å børste av slitasje. Vår produksjonsmetode sikrer også at overflaten beholder sin finish og er mer motstandsdyktig mot riper.

3-trinns Intelligent Throttle Control

PRAKTISK KONTROLL

Intelligent Throttle Control (iTC™) er det som gjør kombinasjonen av Outlander og dens Rotax-motor så reaksjonsvillig og praktisk i daglig bruk. Med modusene Standard, ECO og Sport, sørger ITC gass-via-ledning-systemet for smidig kraftoverføring og presis kontroll.

7-6” bredt digitalt display

SE DET I DISPLAYET

Det er sant at Outlander kan kjøre overalt—men du må holde øye med hva som skjer underveis. Det nye 7,6” brede digitale displayet er opplyst, premium og lesbart under alle forhold, med fullstendig informasjon om kjøretøyet og kontroller lett tilgjengelig.

Spesifikasjoner

H

HØYDE

(126 cm)

HØYDE

(126 cm)

L

LENGDE

(218.4 cm)

LENGDE

(218.4 cm)

B

BREDDE

(121.9 cm)

BREDDE

(121.9 cm)

WB

HJULAVSTAND

(129.5 cm)

HJULAVSTAND

(129.5 cm)

BK

BAKKEKLARING

(27.9 cm)

BAKKEKLARING

(27.9 cm)

H HØYDE : (126 cm)
L LENGDE : (218.4 cm)
B BREDDE : (121.9 cm)
WB HJULAVSTAND : (129.5 cm)
BK BAKKEKLARING : (27.9 cm)
motor

1000

felger og dekk

26-tommers Terracross dekk og 14-tommers beadlock-felger i støpt aluminium.

Farge BLACK, HYPER SILVER & CAN-AM RED

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715001286

XT Front Bumper
 

Tough and durable, can be added on base Outlander model to convert vehicle into XT model.

PBATV-MY17-SK715003018_01

LinQ Audio Cargo Box

Delivers the best sound quality on the market to sweeten your ride courtesy of a built-in full range high efficiency amplifier. 

715001671_FT

LinQ 6" (15 cm) Rack Extension

Helps keep cargo securely in place.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

HVORFOR VELGE CAN-AM TILBEHØR?

Kvalitet og perfekt integrering. Tilbehør som passer, sitter godt, ser bra ut og varer lenge, og som er det eneste som kan forvandle en hvilken som helst Can-Am til din Can-Am. Gled deg over mange måter å kombinere og tilpasse.