radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Outlander XT 650 T

TA KJØRINGEN DIN ENDA LENGRE

Farger
  •  

Ta kommandoen over enestående terrengytelser med den nye 2019 Outlander XT ATV. Bredere, revidert fjæring utnytter den legendariske Rotax-ytelsen og trekker opp til 750 kg. XT-pakken legger til en vinsj for den ultimate fleksibilitet og slepeevne.
Fra

kr 128 700
Be om pris

Rotax V-Twin motor

VIDEREFØR ROTAX-LENGENDEN

Bransjeledende 62 hk Rotax 650 V-Twin motor. Outlander utnytter hele dreiemomentet med reaksjonsvillig gass og krefter i massevis. Ny elektronisk gasskontroll (iTC) med tre kjøremoduser gir deg en smidig og forutsigbar kjøreopplevelse. Rotax-motorene har sett hver eneste krok av verden—og det er ikke bare skryt.

TRI-MODE DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)

PRESISJONSKONSTRUERTE KJØREEGENSKAPER

Tri-Mode dynamisk servostyring (DPS) gir enkel styreassistanse til føreren, og tilpasser nivået til kjøretøyets hastighet. Ved lavere hastighet økes servoen for å redusere anstrengelsen med å styre, mens den i høyere hastigheter reduseres for å gi føreren maksimal følelse med styringen. Dessuten er det mulig å velge mellom tre posisjonermoduser for å passe med førers preferanse.

Oppgradert fjæring foran og bak

FOR Å NÅ NYE TOPPER

Den mest betydelige Outlander-oppgraderingen hittil, det handler om å ta kjøringen enda lengre. Det starter med buede A-armer foran, stabilisatorstag og hjul med bredere stilling og tryggere manøvrering. Den uavhengige bakhjulsfjæringen eliminerer endringer i skrubbing og camber for enestående vertikal hjulkontroll—i motsetning til en sommerfuglbevegelse. Rotax ytelser med ledende grep og kraftoverføring.

WARN-VINSJ

KRAFTIG VINSJ

Denne kraftige vinsjen med en kapasitet på 1361 kg er fabrikkinstallert og kan håndtere de tøffeste situasjonene.

Continuously Variable Transmission (CVT)

GRIPER OG KJØRER

Robust kontinuerlig variabel transmisjon (CVT)-teknologi gir deg trinnløs reaksjonsvillig giring på rett tidspunkt.
Mer brukervennlig, du kan regne med at motorbremsen hjelper deg med å saktne farten når du kjører nedoverbakke.

Komplett ramme (SST)

KVALITET SOM HOLDER

Kvalitet vises i alt vi gjør - og vi begynner med neste generasjon og ekslusive ramme, med Geometrisk Kontakt Kontroll. Komplett ramme uten sveisepunkter og bedre geometri for økt holdbarhet, lengere levetid og presis håndtering.

14" ALUMINUM FELGER MED 26" DEKK

SLITESTERKE HJUL

Senterløse 14" svart-lakkerte aluminiumsfelger. Det senterløse designet reduserer ufjæret vekt og tilbyr bedre styrke. Felgen en pakket inn i robuste 26" ITP Terracross dekk for røft terreng og varierende forhold.

EKSTRA KRAFTIGE STØTFANGERE FORAN OG BAK

EKSTRA BESKYTTELSE

Støtfangerne foran og bak er fabrikkinstallerte og dekkes av fabrikkgarantien.

Solid standardutstyr

KLAR TIL BRUK

Bransjeledende 750 kg slepekapasitet, rammer foran og bak med LinQ festepunkter og multifunksjonsmålere gjør Outlander til din foretrukne partner for arbeid og fritid.

Sikkerhet og kontroll

EKSKLUSIV ABS-INNOVASJON

ABS-teknologien i Can-Am ATV-er opprettholder ikke bare stabiliteten under bremsing på glatt underlagt, men gir også en konsistent og forutsigbar reaksjon ved å hindre at hjulene låser seg i all slags terreng. Can-Am-modeller utstyrt med ABS kan oppnå en hastighet på mer enn 60 km/t.

3-trinns Intelligent Throttle Control

PRAKTISK KONTROLL

Intelligent Throttle Control (iTC™) er det som gjør kombinasjonen av Outlander og dens Rotax-motor så reaksjonsvillig og praktisk i daglig bruk. Med modusene Standard, Work og Sport, sørger ITC gass-via-ledning-systemet for smidig kraftoverføring og presis kontroll.

4,5” bredt digitalt display

SE DET I DISPLAYET

Det er sant at Outlander kan kjøre overalt—men du må holde øye med hva som skjer underveis. Det nye 4,5” brede digitale displayet er opplyst og lesbart under alle forhold, med informasjon om kjøretøyet og kontroller lett tilgjengelig.

Spesifikasjoner

H

HØYDE

(126 cm)

HØYDE

(126 cm)

L

LENGDE

(218.4 cm)

LENGDE

(218.4 cm)

B

BREDDE

(121.9 cm)

BREDDE

(121.9 cm)

WB

HJULAVSTAND

(129.5 cm)

HJULAVSTAND

(129.5 cm)

BK

BAKKEKLARING

(27.9 cm)

BAKKEKLARING

(27.9 cm)

H HØYDE : (126 cm)
L LENGDE : (218.4 cm)
B BREDDE : (121.9 cm)
WB HJULAVSTAND : (129.5 cm)
BK BAKKEKLARING : (27.9 cm)
motor

650

Farge IRON GRAY AND OCTANE BLUE

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715001286

XT Front Bumper
 

Tough and durable, can be added on base Outlander model to convert vehicle into XT model.

PBATV-MY17-SK715003018_01

LINQ AUDIO CARGO BOX

Delivers the best sound quality on the market to sweeten your ride courtesy of a built-in full range high efficiency amplifier. 

715001671_FT

LinQ 6" (15 cm) Rack Extension

Helps keep cargo securely in place.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

HVORFOR VELGE CAN-AM TILBEHØR?

Kvalitet og perfekt integrering. Tilbehør som passer, sitter godt, ser bra ut og varer lenge, og som er det eneste som kan forvandle en hvilken som helst Can-Am til din Can-Am. Gled deg over mange måter å kombinere og tilpasse.