radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Outlander MAX XT 570 T

VELOVERVEIDE FABRIKKMONTERE EGENSKAPER

Farger
  •  

Utvid dine off-road-muligheter med ekstra funksjoner - og merverdi. Utstyrt med Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), en vinsj på 3000 kg (1361 kg), og kraftige for- og bakstøtfangere.
Fra

kr 116 900
Be om pris

ROTAX 570 V-TWIN-MOTOR

KATEGORIENS BESTE YTELSE

Utstyrt med den væskekjølte 48 hk Rotax 570 V-Twin motoren, med fire ventiler per sylinder og en enkelt overliggende kamaksel – denne Can-Am-motoren gir mest kraft i klassen samtidig som den er pålitelig og effektiv. Ny elektronisk gasskontroll (iTC) med tre kjøremoduser tilbyr deg en smidig og forutsigbar kjøreopplevelse.

TRI-MODE DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)

PRESISJONSKONSTRUERTE KJØREEGENSKAPER

Tri-Mode dynamisk servostyring (DPS) gir enkel styreassistanse til føreren, og tilpasser nivået til kjøretøyets hastighet. Ved lavere hastighet økes servoen for å redusere anstrengelsen med å styre, mens den i høyere hastigheter reduseres for å gi føreren maksimal følelse med styringen. Dessuten er det mulig å velge mellom tre posisjonermodier for å passe med hver førers preferanse.

Sikkerhet og kontroll

EKSKLUSIV ABS-INNOVASJON

ABS-teknologien i Can-Am ATV-er opprettholder ikke bare stabiliteten under bremsing på glatt underlagt, men gir også en konsistent og forutsigbar reaksjon ved å hindre at hjulene låser seg i all slags terreng. Can-Am-modeller utstyrt med ABS kan ha en hastighet på mer enn 60 km/t.

KONVERTIBELT LASTE-/SETESYSTEM (CRS)

FLEKSIBEL PASSASJER-
KAPASITET

Tar Outlander™ MAX™ fra to-seter til en-seter på et par sekunder. Gir deg uovertruffen komfort og bekvemmelighet for deg og din passasjer som to-seter og god lastekapasitet som en-seter.

WARN-VINSJ

KRAFTIG VINSJ

Denne kraftige vinsjen med en kapasitet på 1361 kg er fabrikkinstallert og kan håndtere de tøffeste situasjonene.

12" ALUMINUM FELG MED 25" DEKK

SLITESTERKE HJUL

Senterløs 12" aluminum felg reduserer vekt og tilbyr forbedret styrke på strategiske områder. På felgen sitter et 25" Carlisle Trail Wolf dekk for for robust ytelse i tøft terreng og ved skiftende forhold.

EKSTRA KRAFTIGE STØTFANGERE FORAN OG BAK

EKSTRA BESKYTTELSE

Støtfangerne foran og bak er fabrikkinstallerte og dekkes av fabrikkgarantien.

Spesifikasjoner

H

HØYDE

(133 cm)

HØYDE

(133 cm)

L

LENGDE

(231 cm)

LENGDE

(231 cm)

B

BREDDE

(116.8 cm)

BREDDE

(116.8 cm)

WB

HJULAVSTAND

(149.9 cm)

HJULAVSTAND

(149.9 cm)

BK

BAKKEKLARING

(26.7cm)

BAKKEKLARING

(26.7cm)

H HØYDE : (133 cm)
L LENGDE : (231 cm)
B BREDDE : (116.8 cm)
WB HJULAVSTAND : (149.9 cm)
BK BAKKEKLARING : (26.7cm)
motor

570

Farge IRON GRAY AND OCTANE BLUE

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715001938

High Windshield Kit
 

Provides excellent wind protection.

715001934_DT

Soft Storage Bag
 

3-section bag, waterproof, fits rear or front rack.

715002474

LinQ 23 Gal (86 L) Trunk Box

LinQ mounted for easy-on, easy-off installation.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

HVORFOR VELGE CAN-AM TILBEHØR?

Kvalitet og perfekt integrering. Tilbehør som passer, sitter godt, ser bra ut og varer lenge, og som er det eneste som kan forvandle en hvilken som helst Can-Am til din Can-Am. Gled deg over mange måter å kombinere og tilpasse.