radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Outlander MAX DPS 450 / 570 T

UOVERTRUFFEN TERRENGYTELSEN

Farger
  •  

Høyere forventninger, ikke høyere pris. Få den terrengytelsen du forventer fra Can-Am. En mer komfortabel to-seter kjøreopplevelse som enkelt og raskt kan konverteres til en en-seter.
Fra

kr 92 500
Be om pris
motor

450/570

drivverk

VALGBAR 2WD/4WD MED VISCO-LOK FRAMHJULSDIFFERENSIAL MED AUTOMATISK LÅSING

servostyring

TRI-MODE DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)

ROTAX 450 OG 570 MOTORALTERNATIVER

KATEGORIENS BESTE YTELSE

Velg blant enten en 38 hk ensylindret, væskekjølt Rotax 450 firetakter, eller en 48 hk, åtte ventilers, væskekjølt SOHC Rotax 570 V-Twin. De velprøvde Rotax-motorene gir uovertruffen kraft og ytelse samtidig som de er både pålitelige og effektive. Bruk intelligent Throttle Control (iTC) for spenning gjennom krevende forhold.

UAVHENGIG FJÆRING BAK MED BAKOVERRETTET LEDDARM (TTI)

ELIMINERER ENDRINGER I SKRUBBING OG CAMBER

Bransjens eneste uavhengige hjuloppheng bak der bakhjulene går opp og ned langs en vertikal linje i stedet for en mer besværlig pendelbevegelse. Den er også strategisk konstruert for å gi enkle og direkte kjøreegenskaper, optimalt veigrep og effektiv overføring av kraften til bakken. Med 5 forhåndsbelaste innstillinger på støtdemperne og 22 cm fjæringsvei, spiser Outlander ulendt terreng til frokost og holder føreren komfortabel og fokusert på vei valget.

DOBBEL A-ARM FJÆRING FORAN

BEDRE FØLELSE I STYRINGEN

Inkluderer stupkontrollgeometri for bedre kjøring i svinger og bedre bremsedynamikk for kjøretøyet. 23 cm fjæringsvei gir bedre komfort på veien og bedre ytelse i ulendt terreng.

TRI-MODE DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)

PRESISJONSKONSTRUERTE KJØREEGENSKAPER

Tri-Mode dynamisk servostyring (DPS) gir enkel styreassistanse til føreren, og tilpasser nivået til kjøretøyets hastighet. Ved lavere hastighet økes servoen for å redusere anstrengelsen med å styre, mens den i høyere hastigheter reduseres for å gi føreren maksimal følelse med styringen. Dessuten er det mulig å velge mellom tre posisjonermodier for å passe med hver førers preferanse.

ET GJENNOMBRUDD PÅ ATV MARKEDET

EKSKLUSIV ABS INNOVASJON 

Anti-Lock Bremse System (ABS) opprettholder stabilitet ved bremsing på alle typer underlag og gir presis og forutsigbar respons ved å hindre at hjulene låser seg. Spesielt utviklet og testet for terrengbruk. Can-Am ABS-systemet griper inn bare når du virkelig trenger det.

KONVERTIBELT LASTE-/SETESYSTEM (CRS)

FLEKSIBEL PASSASJER-
KAPASITET

Tar Outlander™ MAX™ fra to-seter til en-seter på et par sekunder. Gir deg uovertruffen komfort og bekvemmelighet for deg og din passasjer som to-seter og god lastekapasitet som en-seter.

Spesifikasjoner

H

HØYDE

(133 cm)

HØYDE

(133 cm)

L

LENGDE

(231 cm)

LENGDE

(231 cm)

B

BREDDE

(116.8 cm)

BREDDE

(116.8 cm)

WB

HJULAVSTAND

(149.9 cm)

HJULAVSTAND

(149.9 cm)

BK

BAKKEKLARING

(26.7 cm)

BAKKEKLARING

(26.7 cm)

H HØYDE : (133 cm)
L LENGDE : (231 cm)
B BREDDE : (116.8 cm)
WB HJULAVSTAND : (149.9 cm)
BK BAKKEKLARING : (26.7 cm)
motor

450/570

drivverk

VALGBAR 2WD/4WD MED VISCO-LOK FRAMHJULSDIFFERENSIAL MED AUTOMATISK LÅSING

servostyring

TRI-MODE DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)

Farge ORANGE

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715001938

High Windshield Kit

Provides excellent wind protection.

715001934_DT

Soft Storage Bag

3-section bag, waterproof, fits rear or front rack.

715002474

LinQ 23 Gal (86 L) Trunk Box

LinQ mounted for easy-on, easy-off installation.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

HVORFOR VELGE CAN-AM TILBEHØR?

Kvalitet og perfekt integrering. Tilbehør som passer, sitter godt, ser bra ut og varer lenge, og som er det eneste som kan forvandle en hvilken som helst Can-Am til din Can-Am. Gled deg over mange måter å kombinere og tilpasse.