radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Outlander MAX 6x6 PRO+ 450 T

DEN

RIMELIGSTE

6x6 FOR TO

PÅ MARKEDET!

Farger
  •  

Vi bygger kraftige 6x6-maskiner for deg - og det arbeidet som følger med. For ulendt terreng og offroad finnes ikke noe bedre enn det ekstra grepet man får med en 6x6 som drives av en effektiv Rotax 450-motor
Fra

kr 128 900
Be om pris
veto

VALITTAVANA 4X6 ja 6X6 VISCO-LOK QE

Ny 450-takters enkel-sylindret motor

VIDEREFØRER LEGENDEN

Takle krevende oppgaver og naviger offroad med en 38 hk enkel-sylindret, væskeavkjølt Rotax 450-motor, velkjent for sin enestående balanse av krefter og ytelser, samtidig som den både er pålitelig og effektiv . Anerkjent for fleksibel pålitelighet under krevende forhold og med enkelt vedlikehold, Rotax-motorene har sett hver eneste krok av verden—og det er ikke bare skryt.

Ny forlenget hjulavstand og passasjersete.

UTNYTT KAPASITETEN

I likhet med Outlander 6x6, er MAX konstruert med fører og passasjer i fokus, med ergonomiske håndgrep og opphøyet gulv for å ivareta mer komfort på lange turer - eller vippe passasjersetet ned på få sekunder og oppnå enda bedre oppbevaringsplass.

Variatordrift (CVT) med ekstra lavt L-gir

GRIPER OG KJØRER

Outlanders variatordrift (CVT) betyr at du ikke trenger å skifte gir. Det er kalibrert for kontinuerlig optimalt dreiemoment til all slags bruk og under alle forhold. Du kan også regne med at motorbremsen hjelper deg å saktne farten når du kjører nedoverbakke. Det ekstra lave L-giret gjør det enklere å manøvrere ATV-en under krevende forhold - for eksempel når du trekker tilhenger eller kjører i dyp gjørme.

Tretrinns dynamisk servostyring (DPS)

FÅ KONTROLL MED FINGERTUPPENE

Opplev offroad-terreng som aldri før med Tri-mode Dynamic Power Steering (DPS), som gir enkel styringsassistanse og tilpasser sin respons til kjøretøyets hastighet. Ved lavere hastighet økes servoen for å redusere anstrengelsen med å styre, mens den i høyere hastigheter reduseres for å gi maksimal følelse med styringen tilbake til føreren. Velg mellom tre moduser i henhold til dine preferanser.

Visco-Lok QE automatisk framhjulsdifferensial

FORTSATT VELLYKKET

Visco-Lok† QE har alle funksjoner og fordeler til standard Visco-Lok† differensial med hurtiginnkobling, men den har et enda raskere innkoblingspunkt for ekstra hardt arbeid. Differensialen har ikke, i motsetning til noen av konkurrentenes differensialer, en hastighetsbegrensning.

Solid standardutstyr

KLAR TIL BRUK

Bransjeledende 750 kg slepekapasitet, rammer foran og bak med lastforlengere og LinQ festepunkter gjør Outlander 6x6 til din foretrukne partner for arbeid og fritid.

OPPVARMET HÅNDTAK

MER KOMFORT

FOR NORDISKE

FORHOLD

Ny og ergonomisk utformet kontrollmodul. Fire ulike temperaturinnstillinger med individuelle kontroller for tommel og grep. LED-dimmer gjør det lettere å avlese temperaturinnstillingene. Bruker tidligere varmeinnstilling.

WARN-VINSJ

KRAFTIG VINSJ

Denne kraftige vinsjen med en kapasitet på 1361 kg er fabrikkinstallert og takler selv de tøffeste oppgaver.

12" ALUMINIUMFELGER MED 26" CARLISLE ACT HD-RADIALDEKK

TAR DEG ENKELT OVER HINDRINGER

Centerless 12" aluminum felg reduserer vekt og tilbyr forbedret styrke på strategiske områder. På felgen sitter et The 26" 6-PLY Carlisle† ACT HD dekk som gir stivere kanter og økt trykk (PSI) for for robust ytelse i tøft terreng og ved skiftende forhold.

Spesifikasjoner

H

Korkeus

141 cm

Korkeus

141 cm

L

Pituus

299 cm

Pituus

299 cm

W

Leveys

118.8 cm

Leveys

118.8 cm

WB

Akseliväli

228 cm

Akseliväli

228 cm

GC

Maavara

26.7 cm

Maavara

26.7 cm

H Korkeus : 141 cm
L Pituus : 299 cm
W Leveys : 118.8 cm
WB Akseliväli : 228 cm
GC Maavara : 26.7 cm
motor

450

oppbevaring

LASTFORLENGERE BAK

Farge GREEN

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715002490

Hard Top
 

Provides a 116 Gal (440 L) cargo box.

715002386_FT

Apache 360 LT Track System

Exclusively for the Outlander 6x6, conquer tough terrain year-round.

715002486

Log Bar
 

Allow you to convert the cargo bed into a perfect transport space for 4' (120 cm) timber.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

HVORFOR VELGE CAN-AM TILBEHØR?

Kvalitet og perfekt integrering. Tilbehør som passer, sitter godt, ser bra ut og varer lenge, og som er det eneste som kan forvandle en hvilken som helst Can-Am til din Can-Am. Gled deg over mange måter å kombinere og tilpasse.