radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Can-Am Youth

SE DERES FØRSTE MINNER

Vi lever for utfordringen med å bygge offroad-kjøretøy som presser grensene for hastighet, kjøreegenskaper og holdbarhet, og våre ungdomskjøretøy er noen av de viktigste maskinene vi lager - tross alt er de den neste generasjonen førere.

Utformet og bygget med dine kjære i tankene, nå er det på tide å dele frihetsfølelsen utendørs.

BYGGET FOR GLEDE

Husker du første gangen du vred på gassen og følte frihetsrusen? Ønsker du å inspirere til den samme gleden hos barnet ditt? Se på dette.

COOL

Deres livs kjøretur kommer med ekstra utstyr for å forsterke opplevelsen.

TRYGGHET FOR BARN

Å skyve på den trygge og enkle tommelfingergassen på en morsom Can-Am ATV åpner opp helt nye horisonter og mulighet til å utforske innenfor sikre rammer.

For barna kommer ikke friheten fort nok - våre DS 90-modeller har derfor en innebygget hastighetsbegrenser for å ivareta sikkerheten mens de opparbeider seg de nødvendige ferdighetene som trengs for å håndtere kjøretøyet.