radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

TILGJENGELIG 24/7, 365 DAGER I ÅRET

CAN-AM Traxter

Vi vet at arbeidstimene hver dag ikke er et valg. Det er et must. Slik er det også med å ha en allsidig side-by-side som arbeider like hardt som deg: alt annet ville være utenkelig. Du er kanskje begeistret for dreiemomentet, egenskaper og lagringsplass—men vi kan love deg at du ikke vil gi det tilbake.

Se nærmere på 2020 Traxter

SE HVA VI GJØR

Ønsker du høydepunktene? Opptil 82 hk og 90 Nm klasseledende dreiemoment. Mer støysvak kjøring Revidert heavy-duty fjæring med opptil 11” fjæringsvei og 15” bakkeklaring. Klar for mer?

OPPGRADER DIN TRAXTER

VELG ORIGINALT TILBEHØR

Vi har bygget Traxter for de mest krevende oppgavene vi kunne tenke oss—nå er det din tur til å ta det et skritt videre med originalt tilbehør for å bygge din perfekte Can-Am.