radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Can-Am Renegade

RETT FRA FABRIKKEN

Det er ikke slik at vi bare våknet en dag og bestemte oss for å bygge en branseledende ATV. Det tok mange år å overvinne tekniske utfordringer, overvinne førernes forventninger og vinne Amsoil Grand National Cross Country Series Championships i USA med Bryan Buckhannon og Kevin Cunningham.

Du kan stole på en ting: Renegade tar deg til mål. 

YTELSE

Takler alle kjerreveier, manøvrerer i hvilket som helst gjørmehull og mestrer enhver utfordring. Den sterke Renegade gjør alt, og V-Twin-motoren gir deg den perfekte lyden å gjøre det til.

HANDTERING

Disse kjøretøyene er klar for tøff kjøring. FOX støtdempere og stivt chassie gjør kjøretøyet stabilt og enkelt å håndtere

DESIGN

Enten det er for tøff kjøring på kjerreveier eller du treffer det værste gjørmehullet, kan du være trygg på at du gjør det med den tøffest utseendet ATVen på markedet.