radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare
Outlander er bygget for å være den aller beste ATV-en, men hvilken Outlander du skal ha, er opp til deg

CAN-AM OUTLANDER

Outlander-utvalget er like allsidig som deg. Enhver Outlander har egenskapene til å ta deg lengre enn noensinne, men hver modell og pakke er spesialisert for å tilby enda bedre egenskaper: for sleping, gjørmekjøring, jakt, løypekjøring - og alt man kan tenke seg.

YTELSE

Can-Am Outlandere gir en ny definisjon på hva det innebærer å være kvalifisert.

KJØREEGENSKAPER

Korrigerende styring hører fortiden til. Can-Am Outlander er bygget med tanke på stabilitet og presisjon slik at de kjører dit du ønsker, uten å stille spørsmål.

DESIGN

Form, funksjon og fornøyelse. Det er Outlander-familiens DNA, og det er det som legges inn i designet til hvert eneste kjøretøy. Hva betyr det for deg? Det betyr å kjøre komfortabelt og ta seg godt ut uansett hvor du befinner deg.

SKAP DEN ULTIMATE OUTLANDER

VELG ORIGINALT TILBEHØR

Vi har bygget Outlander som den aller beste ATV-en—nå er det din tur til å strekke det enda lengre med originalt tilbehør for å bygge din perfekte Can-Am.