radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick Trail

KOM DEG UT OG VÆR UTE

Eventyr ville ikke finnes hvis du ikke hadde utstyr til å oppleve det. Derfor skapte vi Maverick Trail. Bygget med Can-Am sjel og en robust Rotax-motor er den utstyrt for å ta deg dit hvor hjertet ditt fører deg. EU-godkjent Maverick Trail tilbyr mange muligheter for å komme seg fram både for arbeid og fritid.

SMIDIG

Siden den bare er 50 tommer bred, er Maverick Trail bygget for nesten alt av kjerreveier du måtte oppsøke. Kombiner det med uovertruffen komfort, presise manøvreringsegenskaper og bransjeledende stabilitet, så ønsker du kanskje aldri å kjøre hjem igjen.

EVENTYRLYSTEN

Maverick Trail ble konstruert med ett mål for øyet: “La oss fortsette å kjøre.” Og med Ergo-Lok-teknologiens komfort og egenskaper har det aldri vært enklere å komme seg videre.

TRYGG

Egenskapene er selve fundamentet for tryggheten. Så når du kombinerer Can-Ams DNA med en 50-tommers bredde og forbedret beskyttelse, får du inspirasjon og mot til å skyve på alle grensene foran deg.

SKAP DIN ULTIMATE MAVERICK TRAIL

VELG ORIGINALT TILBEHØR

Vi har designet Maverick Trail for ekte oppdagelsesreisende - nå er det din tur å tilpasse den ytterligere med originalt tilbehør for å bygge din perfekte Can-Am.