radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

MAVERICK SPORT

BYGGET FOR ET LIV I FRIHET

Følelsene du lengter etter, uansett terreng: Maverick Trail og Sport er bygget for å bringe Can-Am-spenning i 50 og 60” bredde til de opplevelsene du foretrekker. Med ett års vedlikeholdsfri kjøring foran deg kan du oppleve friheten.

TØFF

Når du legger CAN-AM DNA-et inn i en 60-tommers ramme, får du ikke bare en Maverick Sport, du får en livsstil. Du får krefter, presisjon og den enestående evnen til å kjøre fra løyper til ørkensand til steiner og tilbake igjen.

PRESIS

Kjør hvor som helst med avansert fjæring og offroad-egenskaper som standard, eller velg Maverick Sport for tilgjengelig A-arm-fjæring foran og bak og FOX 2.0 Podium dempere.

TRYGG

Romslig interiør fra innsiden og ut, opptil 30,5 cm bakkeklaring og LinQ konfigurerbart lasteplan, akkurat hvor høyt, langt og bredt eventyrene dine strekker seg, er opp til deg.

SKAP DIN ULTIMATE MAVERICK SPORT

VELG ORIGINALT TILBEHØR

Vi har bygget Maverick Sport for de mest krevende førerne - nå er det din tur å tilpasse den ytterligere med originalt tilbehør for å bygge din perfekte Can-Am.