radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

CAN-AM TRAXTER

VI ER BYGGET FOR DETTE

Fra topp til bunn er Can-Am Traxter SSV bygget for å redusere problemer og utnytte en hard arbeidsdag på beste måte.

ROBUST

Designet fra bunnen av til å stanse, styre og utføre oppgaver med trygghet er Can-Am Traxter utstyrt for aldri å gi seg. Med en kraftig Rotax-motor vil den ikke bare sørge for at listen med arbeidsoppgaver blir utført, den vil også be om mer.

PÅLITELIG

Traxter er bygget med Can-Ams legendariske pålitelighet og trives godt med en hard dags arbeid. Hvis du kan tenke det, er sjansen god for at Traxter kan gjøre det.

SMART

Når du svetter over oppgavene, kan du glede deg over resultatene. Can-Am Traxter er bygget for å tilpasse seg førerens behov og kan utføre alt du utsetter den for: På gården, i skogen, på jakt og en kjøretur med familie og venner. Den gjør alt. Og med smarte løsninger som oppbevaring i førerkupéen og en lasteboks vil du vært i stand til å ta med deg det du trenger til det du skal gjøre.