radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare
Can-Am Outlander

MØT DIN OVERMANN

Den mest velutstyrte Outlander noensinne. Med bedre manøvrering, økt stabilitet, bedre ytelser og et nytt utseende er 2019 Outlander bygget for å håndtere alt du utsetter den for.

YTELSE

Can-Am Outlandere gir en ny definisjon på hva det innebærer å være kvalifisert.

KJØREEGENSKAPER

Korrigerende styring hører fortiden til. Can-Am Outlander er bygget med tanke på stabilitet og presisjon slik at de kjører dit du ønsker, uten å stille spørsmål.

DESIGN

Form, funksjon og fornøyelse. Det er Outlander-familiens DNA, og det er det som legges inn i designet til hvert eneste kjøretøy. Hva betyr det for deg? Det betyr å kjøre komfortabelt og ta seg godt ut uansett hvor du befinner deg.