radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick

SLIPP VILLSKAPEN LØS

Maverick ble ikke bygget for en fredelig kjøretur på landet. Den ble bygget for å få øyeeplene dine til å skrangle i hodet. Alt fra kjøretøyets aggressive, fremtidsrettede design til Ergo-Lok-førerhuset, som plasserer føreren i hjertet av kjøretøyet, er konstruert for å ha det moro i ethvert terreng, med opptil 126 kW / 172 turboladede hestekrefter.

UTFORDRENDE

Maverick er ikke som andre side-by-side-kjøretøy. Den ser ikke på sanddyner, løyper og bergknauser som terreng. Den ser på dem som en eneste stor lekeplass.

PRESIS

Når du er der ute, så vil du ha et kjøretøy som kjører nøyaktig der du ber det om å kjøre. Med sitt lette understell og sportsinnstilte fjæring, er Maverick akkurat et slikt kjøretøy.

KRAFTFULL

0–96,6 km/h på 4,9 sekunder. Trenger vi å si mer? Okay. 126 kW / 172 turboladede hestekrefter og 169 Nm moment ved 6 500 o/min.
Kjør på!