radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick Sport

BYGGET FOR ET FRITT LIV

Gjør deg kjent med Maverick Sport, vår mest allsidige Maverick hittil. 60 tommer bred og med to Rotax-motorer å velge mellom gjør at du kan du kjøre på vei, i løype og ut i terrenget. EU-godkjent Maverick Sport tilbyr flere muligheter for transport, arbeid og fritid.

PRESIS

Maverick Sport sitt helt nye fjæringsoppsett, med en bredde på 152,4 cm, tilbyr en god balanse mellom høy manøvrerbarhet i terrenget, god stabilitet, takket være en forlenget akselavstand, og et lekent utseende.

VÅGAL

Alle har sin egen idé om opplevelser, og i Maverick Sport har vi lagt inn alle de mest innovative egenskapene for å skape den mest allsidige dual-sport Can-Am til dags dato.

SELVSIKKER

Det er umulig å ta feil: Dette er en Maverick. De lett gjenkjennelige LED-lyktene, halvdørene og det forsterkede chassis-buret er kjennetegnene på den naturlige likevekten og mulighetene som er bygget inn i enhver Can-Am.