radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Traxter HD8 / HD10 PRO T1

TØFF, SMART OG KAPABEL

Farger
  •  
  •  

Da vi konstruerte Can-Am Traxter gjorde vi ingen kompromisser. Vi gjorden den tøff, smart og kapabel for å kunne leve opp til det du forventer av den. Prøvekjør den så vil du forstå.
Fra

kr 176 500
Be om pris
Motor

hd8

drift

PRO-TORQ GIRSYSTEM

4wd

VISCO-LOK AUTOMATISK FRAMHJULSDIFFERENSIAL OG LÅST BAKRE DIFFERENSIAL

storage

KAPASITET OPPVEVARING 54,2 LITER

HEAVY-DUTY ROTAX V-TWIN MOTOR

Traxter er utstyrt med en svært velegnet og kraftig motor. Rotax® heavy-duty motorer håndterer alt du utsetter dem for. Den arbeidsvillige Rotax HD8 V-Twin leverer 50 hk og 50 lb-ft dreiemoment for tøffe oppgaver.

SERVOSTYRING

PRESISE
KJØREEGENSKAPER

Servostyringen (DPS) gjør kjøreturen enda mer komfortabel og dessuten reduseres kickback til styringen. Mengden servoassistanse varierer med kjøretøyets hastighet og styringsassistansen justeres til et komfortabelt nivå.

4-MODUS ANTISPINNSYSTEM

BEDRE KONTROLL

Visco-Lok QE † framhjulsdfferensial kombinert med den låsbare bakre differensialen tilbyr et 4-modus antispinnsystem med flere valgmuligheter for varierende terreng eller oppgaver. Føreren, via en separat forover/bakover-bryter, kan velge mellom en 2x4 åpen bakre differensial for krappe svinger og beskyttelse av underlaget, en 2x4 låsbar bakre differensial for bedre 2WD-traksjon, og 4x4 åpen bakre differensial for bedre manøvreringseenskaper i ulendt terreng og en 4x4 låst bakre differensial for maksimal traksjon. Den bakre differensialen er gir-på-gir til girkassen for bedre respons, lite vedlikehold, bedre effektivitet og færre komponenter.

VERSA-PRO BENKESETE

PICKUP-INSPIRERT SETE

VERSA-PRO benkesete er bygget som et 40/20/40-delt benkesete, inspirert av moderne pickups. Det er komfortabel plass til tre voksne og "profilerte" hjørner som gjør det enklere å komme seg inn og ut, i tillegg til et solid vinyldeksel med god sliteevne. Passasjersetene, komplette med integrerte kroker på undersiden, kan også vippes opp for å skape bedre oppbevaringsplass. Can-Am-designerne har også tilføyd en sammenfellbar midtkonsoll og armlene med to koppholdere for bedre plass i førerhuset.

ÅPENT DASHBORD MED AVTAGBAR VERKTØYBOKS OG OPPBEVARING

FLEKSIBEL OPPBEVARING

Utformingen med åpent dashbord har en praktisk vanntett 6,3 l verktøyboks som kan fjernes, en nyhet i bransjen, og som gjør det mulig å ha med seg verktøy og saker og ting på en ryddig måte. I tillegg finnes 23 l oppbevaringsplass under dashbordet med en lukket lomme, perfekt for oppbevaring av små, viktige gjenstander. Totalt sett finnes 39,5 l oppbevaringsplass på Traxter. 

27” MAXXIS† CORONADO DEKK PÅ 14” ALUMINIUMSFELGER

LETTE DEKK OG FELGER

14" beadlock-hjul i støpt aluminium med 27" Maxxis Bighorn 2.0-dekk

Spesifikasjoner

H

HØYDE

193 cm

HØYDE

193 cm

L

LENGDE

305 cm

LENGDE

305 cm

B

BREDDE

157.5 cm

BREDDE

157.5 cm

HJ

HJULAVSTAND

211.5 cm

HJULAVSTAND

211.5 cm

BA

BAKKEKLARING

28 cm

BAKKEKLARING

28 cm

H HØYDE : 193 cm
L LENGDE : 305 cm
B BREDDE : 157.5 cm
HJ HJULAVSTAND : 211.5 cm
BA BAKKEKLARING : 28 cm
Motor

ROTAX HD8

drift

PRO-TORQ GIRSYSTEM

4wd

VISCO-LOK AUTOMATISK FRAMHJULSDIFFERENSIAL OG LÅST BAKRE DIFFERENSIAL

Farge GREEN PURE MAGNESIUM METALLIC

TILBEHØR

2017-Defender-PRO-T1b-HD8-Green_3-4-front