radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Outlander 6x6 DPS T3

DEN ULTIMATE OFF-ROAD OPPLEVELSEN

Farger
  •  

Jo tøffere forhold, jo bedre vil egenskapene til den ny Outlander 6x6 vises. Outlander 6x6 setter en ny standard ved å ta deg til tidligere utilgjengelige steder.
Fra

kr 140 900
Be om pris
Motor

650

servostyring

TRE-TRINNS DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)

felger

Carlisle Badland 26" på 12" stål, svart

ROTAX 650 V-TWINMOTOR

UOVERTRUFFEN YTELSE

Hver eneste Can-Am er bygget med en Rotax motor, med klassens beste ytelser og industriledende ytelse-til-vekt-forhold. Suverene krefter gir ytelsesfordeler og leverer avansert drivstoffeffektivitet.

VARIATORDRIFT (CVT) MED EKSTRA LAVT GIR

ALlTID I RETT GIR

Variatordriften på Outlander 6x6 har et ekstra lavt L-gir for økt lastekapasitet, men også for mykere igangsettelse. Separat luftinntak for variatorhuset gir en lavere og mer effektiv arbeidstempratur.

TRE-TRINNS DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)

STYRINGS ASSISTANSE

Tri-Mode DPS™ har tre valgbare styringsmoduser (MIN, MED og MAX) avhengig av førerens preferanser Systemet er designet for å gi mindre assistanse ved høy hastighet og mer assistanse ved lav hastighet. Direct Link-teknologi sørger for rask respons og mindre kickback. Kommer også med Visco-Lok† QE.

VISCO-LOK† QE SELVLÅSENDE FRONTDIFFERENSIAL

BEDRE KONTROLL

Alle DPS-utstyrte modeller har Visco-Lok QE, som har alle egenskapene og fordelene ved den standard hurtiggripende Visco-Lok differensialen, men med et enda raskere inngrepspunkt. Denne differensialen, i motsetning til noen konkurrenters differensialer, har ikke hastighetsbegrenser.

TO-NIVÅ LASTEPLAN

EKSKLUSIV OG ALLSIDIG

Unik løsning for lasteplan med en lastekapasitet på 318 kg. Planet kan tilpasses mange ulike lastebehov. Fjernes sidevegger og bakluke passer enkelt en europalle på platten. Som tilbehør finner du vanntett lasteboks, tømmerstaker, baklukeforlenger og mer.

Skogsarbeid

SKOGSPAKKE

Vår Skogspakke gjør din ATV til en arbeidshest som ikke kommer til å skuffe deg. Tømmerstakene gjør at du kan laste tømmer på planet og på slepekroken kan du ha en henger full av tømmer. Inkluderer; tømmerstaker med sikkerhetsvegg, bakmontert Warn vinsj og heldekkende bukplate i plast.

Vinter og snø

VINTERPAKKE

Vinterpakken er førstevalget for nordiske forhold og gir deg beskyttelse og ekstra varme på kalde dager. Inkluderer; sidevegger, bakluke, hard topp, ekstra høy vindskjerm (Deluxe), varme i styrehandtak og gasstommel og el. uttak for varme i visir. 

For større last

LANDBRUKSPAKKE

Landbrukspakken gir deg mange lasteløsninger for utfordrende terreng. Lasteplanet kan utvides med 25 cm i lengden. Inkluderer; sidevegger, bakluke, LinQ lasteramme bak, forlenget lasteplan, lastenett, LinQ lastermme (15 cm), LinQ redskapsholder, bakmontert Warn vinsj og heldekkende bukplate i plast.

440 liters lasteboks

CARGOPAKKE

Denne pakken passer for brukere som ønsker å transportere last i lukket lasterom. Veldig godt egnet i dårlig vær. Inkluderer; sidevegger, bakluke, hard topp, LinQ Deluxe modularbag og utility lasteboks.

Klar til bruk

LASTEPAKKE

Sideveggene og bakluken gjør at du enkelt kan endre det flate planet til en lastekasse med god plass. De kraftige veggene i polyethylene gir ekstrem slitestyrke også ved hard bruk. Inkluderer; sidevegger og bakluke.

For vinterbruk

APACHE BELTEKIT VINTER 

GPO (Ground Pressure Optimizer) garanterer optimalt beltegrep under alle forhold og fordeler automatisk vekten jevnt over hele det bakre beltets kontaktflate, noe som gir optimale ytelser i alle typer terreng og med all slags last. Gir deg den høyeste bakkeklaringen på markedet. Monteringskit inkludert.

Spesifikasjoner

H

HØYDE

126 cm

HØYDE

126 cm

L

LENGDE

312 cm

LENGDE

312 cm

B

BREDDE

124 cm

BREDDE

124 cm

WB

HJULAVSTAND

208.1 cm

HJULAVSTAND

208.1 cm

BK

BAKKEKLARING

27.9 cm

BAKKEKLARING

27.9 cm

H HØYDE : 126 cm
L LENGDE : 312 cm
B BREDDE : 124 cm
WB HJULAVSTAND : 208.1 cm
BK BAKKEKLARING : 27.9 cm
Motor

650

servostyring

TRE-TRINNS DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)

felger

Carlisle Badland 26" på 12" stål

svart

Farge LIGHT GREY

MOTOR

HJULOPPHENG

BREMSER

DEKK / HJUL

DIMENSJONER / KAPASITETER

EGENSKAPER

GARANTI

TILBEHØR

Outlander_6x6_650_DPS_T3_3_4