radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

SE DERES FØRSTE MINNER

Vi lever for utfordringen med å bygge offroad-kjøretøy som presser grensene for hastighet, kjøreegenskaper og holdbarhet, og våre ungdomskjøretøy er noen av de viktigste maskinene vi lager - tross alt er de den neste generasjonen førere.

Utformet og bygget med dine kjære i tankene, nå er det på tide å dele frihetsfølelsen utendørs.

BYGGET FOR GLEDE

Husker du første gangen du vred på gassen og følte frihetsrusen? Ønsker du å inspirere til den samme gleden hos barnet ditt? Se på dette.

TRYGGHET FOR BARN

Å skyve på den trygge og enkle tommelfingergassen på en morsom Can-Am ATV åpner opp helt nye horisonter og mulighet til å utforske innenfor sikre rammer.

For barna kommer ikke friheten fort nok - våre DS 90-modeller har derfor en innebygget hastighetsbegrenser for å ivareta sikkerheten mens de opparbeider seg de nødvendige ferdighetene som trengs for å håndtere kjøretøyet.

HUSKER DU DETTE ANSIKTET?

Enten du ser på gamle familiebilder, hjemmekino eller har et godt minne, er sannheten at denne livsstilen ikke starter i et vakuum.

Den starter med den første gangen man vrir på gassen - og det spontane, smittende smilet fra øre-til-øre som vises på ansiktet deres. Ikke blunk.

SER BRA UT

Sikkerheten skjer når du ikke ser på. Med en historie som handler om å hjelpe unge til å oppleve spenningen ved ATV-kjøring, tilbyr Can-Am riktig utrustning for sikkerheten til de oppvoksende entusiaster.

Fra topp til tå - utstyr familien din med beskyttende bekledning og utstyr for å sikre at den største hindringen til opplevelsen ikke er ditt garderobeskap.