radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

NÅR ARBEIDET ER GJORT

Traxter-familien ATV kjøretøy er robuste og smarte med egenskaper som føreren har behov for, men vi vet at det går enda lenger enn det.

Med nye innovasjoner for å oppnå best mulig utnyttelse av innvendig plass, ytelser, manøvreringsegenskaper og tauing, kan det fort føre til at du tilbringer mye tid i dens prisbelønte seter

 

FÅR DET TIL Å SE ENKELT UT

Vil du se de viktigste tallene? Traxter tilbyr opptil 20 % høyere dreiemoment enn sine konkurrenter for å hjelpe deg å trekke opptil 907.2 kg, eller kapasitet til en total nyttelast på opptil 680 kg. Det er enkelt å komme dit, og det er enkelt å få det gjort: se nærmere på lasteplanet.

Dette er klipp som viser hva Traxter kan gjøre - hva kan den gjøre for deg?

 

HVA NÅ?

Traxters interiør er bygget for deg når du er på farten, men også når du tar det litt med ro innimellom oppgavene. For krevende oppgaver - og kanskje også en rask tur for å hente avisen.

Det finnes “fritids”-kjøretøy og “arbeidshester” som kan utføre visse oppgaver, men det som gjør Traxter unik, er dens evne til å inspirere til neste oppgave hvor føreren har full kontroll.

How would you use the Traxter?

 

GIR SEG ALDRI

Ingenting slår den intuitive følelsen du får med kjøretøy som er bygget for spesielle formål, og ingenting som å oppleve kjøretøy som inneholder alt.

Traxter kan utstyres på en rekke praktiske måter, med PRO-pakken som en karakteristisk modell skreddersydd for de oppgavene du har.

 

FORESTILL DEG DETTE

I arbeid eller fritid, Traxter-familien trives med oppgaver som utfordrer dens bruksegenskaper, nyttelast og drivverk. Her er noen av de fineste eksemplene på hvordan Traxter kan fungere for deg.

ETT SKRITT VIDERE

Kall oss entreprenører, men den offisielle line-up av Can-AM tilbehør for Traxter-familien har blitt utviklet for at du skal kunne gjøre mer, gå ett skritt videre og finne nye måter å gjøre kjøretøyet til en del av livet ditt.

Fra vakkert utformet karosseribeskyttelse til hytter, opphengsoppgraderinger, utstyr for sleping, lys, brøyteskjær og til og med audiosystemer i taket - det finnes en Traxter for all slags bruk