radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

FABRIKKBYGGET

Det var ikke slik at vi bare våknet en dag og bestemte oss for å bygge den kraftigste ATV’en i bransjen, det tok årevis å overvinne tekniske utfordringer, overgå førernes forventninger - og til og med å gjøre oss fortjente til Amsoil Grand National Cross Country Series Championships med Bryan Buckhannon og Kevin Cunningham.

Enten du velger standardmodellen eller gjørme-erobreren X mr 1000R, så finnes en Renegade som passer for deg.

VÆR MODIGERE

Alle Renegade-modellene har en kjøreplattform som er allsidig nok som aktiv partner på raske utflukter, eller - slik tilfellet er med X mr 1000R, kraftig nok til å dominere Nord-Amerikas tøffeste gjørmeterreng. Her er Renegade i aksjon.

DU ER HER FOR YTELSENE

Du er sikkert ikke helt fornøyd før du har vridd på gassen så langt den går, ikke sant? Dagene med lidelser på grunn av dårlige ytelser og ustabil pålitelighet er over - velg mellom 48, 78 eller 89 hk Rotax V-Twin-motorer; hver med enormt dreiemoment, bemerkelsesverdig pålitelighet og en enkel vedlikeholdsplan.

DEN GJØR JOBBEN

Vi gav den kraften til en 89-hk ROTAX V-twin motor, FOX 1.5 Podium RC2 Performance-støtdempere, ITP Cryptid dekk på 14” støpte aluminiumshjul, 1,361 kg vinsj, gjørme-tilpasset CVT-transmisjon og flyttet motorens luftinntak for turer som går litt dypere.

Alt som mangler er at du gir jernet.

SE FOR DEG DETTE

Den enkleste måten å få kjørt en Renegade, er å skaffe deg din egen. Å kikke på hoppene og terrenget som du ser her, er ikke noe sammenlignet med den følelsen du får når du gjør det selv.

FOR SPENNINGEN DU SØKER

Enten du er på jakt etter Yoshimura slip-on eksos-oppgradering, følelsen av aggressive terreng-dekk eller de ekstreme dra-hvor-du-vil-egenskapene som tilbys av snorkel- og radiatorbyttesettene, alle Renegade-modellene kan utstyres med den spenningen du ønsker og med LinQ tilbehør, utstyret du trenger å ta med deg.