radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

BUNDET SAMMEN

Det å utstyre deg med den beste kombinasjonen av ytelser, kjøreegenskaper og komfort i en ATV behøver ikke gå på bekostning av stil, pålitelighet eller valgmuligheter.

Med fem tilgjengelige motorer, mer enn 22 forskjellige modeller og et imponerende utvalg tilbehør finnes ikke bare en Outlander for deg - det finnes også en Outlander som tar deg dit du ønsker til en pris du har råd til.

UT FOR Å BEVISE AT DET ER MULIG

Det er vanskelig å forklare hvor mange ulike spesialområder Outlander passer til uten å se den prisbelønte ATV-en i aksjon.

TA PLASS

Å lage et kjøretøy som er komfortabelt under alle slags forhold og for alle typer kjørere ligger i DNA-et i bunnen på alt vi gjør, så hvorfor får Can-Ams design så gjennomgående skryt av eierne etter langvarig bruk?  

For Outlanders del starter det med å ha et sete og kontroller som svarer til oppgavene som skal utføres, og en plattform bygget for å kunne tilpasses.

MER ENN LITT EKSTRA

Du kan tenke på en 2-seters ATV som noe som er strukket langt for å få plass til en person til., men den ekstra plassen gir deg mer enn et sete til din passasjer, det gir deg også mer lasteplass.

Vi har utviklet Convertible Rack and Storage (CRS)-systemet for å gi eierne fleksibiliteten til å skifte mellom ekstra oppbevaringsplass og et ekstra sete på et par sekunder. Det andre setet er ikke bare ekstra plass, det heller - det er en sitteplass som sørger for at passasjerene har det komfortabel.

GÅ VIDERE

Når du først begynner, vil du bli drevet til å gå lenger enn noensinne før. Fra den brummende Yoshimura slip-on-eksosen til ekstreme beskyttelsesplater, støtfanger, vinsjer, oppheng, dekk og omplasseringssett for radiator kan du forvandle din Outlander til den ATV-en du alltid har drømt om.

Her er et par av de mest populære måtene du kan tilpasse kjøretøyet ditt.

Vi designet en ATV som først og fremst kan utrustes for dine behov. Brukes bagasjerommet til jakt eller til å holde utstyret tørt når du kjører i gjørme? Er det oppvarmede håndgrepet godt å ha en tidlig morgen, eller er det rett og slett nødvendig for å takle vinteren?

I tillegg til alternativer for vindskjermer, heavy-duty støtfanger, Yoshimura slip-on eksos, gir vårt LinQ hurtigfeste-system mange andre muligheter for hurtig festing og fjerning av tilbehør.